NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Doorwerken bij koud en nat weer dankzij QS-technologie

door: Webbeheer
| Praktijk

Sto

Vies en ellendig weer? Dat hoeft geen probleem meer te zijn voor uw bedrijf! Dankzij de gepatenteerde QS-technologie van Begunstigend lid Sto kunt u zelfs in de koude en natte jaargetijden doorgaan met uw werkzaamheden. 

Het unieke aan de QS-producten van Sto is dat deze vroeg regenvast zijn. Daarmee doorbreken deze producten de huidige normen voor toepassings- en verwerkingsvoorwaarden tijdens koude en vochtige periodes. Door de QuickSet-technologie ontstaat (afhankelijk van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid) onmiddellijk filmvorming op het geveloppervlak. Zo wordt voorkomen dat de producten bij milde tot matige regen van de gevel spoelen.

De voordelen van de QS-producten:

 • Verwerking
  Vanaf +1°C omgevings- en ondergrondtemperatuur en bij een relatieve  luchtvochtigheid van maximaal  95%.
 • Zekerheid tijdens het verwerkingsproces
  Vergeleken met standaardproducten (zonder regenbescherming) spoelen de QS-producten minder snel van de gevel bij milde tot matige regen, dus meer zekerheid voor u.
 • Meer productieve dagen
  De productiviteit neemt toe in de late herfst en vroege lente. U kunt langer doorgaan of eerder starten met uw werkzaamheden. 
 • Besparen op tijd, personeel en steigerkosten
  Uw planning is niet afhankelijk van weersomstandigheden, wat een gunstig effect heeft op de kosten voor o.a. personeel, steiger- en machinehuur.
 • Milieuvriendelijke producten
  De QS-producten van Sto zijn vrij van oplosmiddelen.

Sto neemt geen halve maatregelen. De QS-functionaliteit is namelijk aanwezig in elk systeemcomponent, van de verlijming tot de afwerking: 

Alle QS-producten van Sto in één overzicht

Tabel Sto

Bezoek de website voor meer informatie over de producten van Sto Isoned.

 

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid