NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Display en stalenboek voor Weber floor design

door: Webbeheer
| Techniek

Weberfloordesign

Met Weber floor design van begunstigend lid Weber Beamix kunt u een rustieke, eigentijdse, robuuste, zachte, comfortabele en mooie vloer maken. Om klanten een goed beeld te geven van de “look and feel” van deze cementgebonden gietvloer, is er een speciale vloerendisplay en een stalenboek ontworpen.   

Weber floor design geeft architectonische uitstraling en vrijheid. Met deze gietvloer kunnen oude en moderne sfeerelementen worden gecombineerd. De gietvloer is te gebruiken als eindafwerking in commerciële en residentiële vloerprojecten en beschikbaar in 6 kleuren. Weber Beamix geeft aan dat het product slijtvast is, eenvoudig te reinigen en makkelijk in onderhoud. Natuurlijk aangeboden als totaalconcept inclusief voor- en nabehandeling producten.

Op zoek naar specialisten

Weber Beamix heeft voor vloerenbedrijven een vloerendisplay en stalenboek ontworpen, die op aanvraag beschikbaar zijn. De display en het boek helpen u om uw klant een realistisch beeld te geven van de “look and feel” van het materiaal en de gewenste kleurstelling. Heeft u nog geen ervaring met dit product? Saint-Gobain Weber Beamix zoekt ervaren en gespecialiseerde vloerenbedrijven die zich willen toeleggen en specialiseren om deze innovatie te verwerken.   

Meer weten?

Uw contactpersoon binnen Weber Beamix geeft vloerenspecialisten graag meer informatie over de mogelijkheden dit product te verwerken en de promotiematerialen te gebruiken. U kunt ook de weber floor design brochure downloaden. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid