NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Maskeertape GPE: extreem sterk en beschermt

door: Webbeheer
| Techniek Werkvoorbereiding

Deltec Maskeertape GPE

De nieuwe Maskeertape GPE is perfect inzetbaar voor het afplakken van aluminium profielen en keramische tegels. De tape laat geen lijmresten achter én biedt bescherming tegen spackmessen. Slim bedacht van het Deltec Tape Team van begunstigend lid Wiltec. Vraag nu een gratis testrol aan!

Deltec Maskeertape GPE is een speciale maskeertape met een intern verstevigde drager. Dit maakt de tape extreem sterk en biedt een perfecte bescherming tegen scherpe materialen zoals troffels, spanen en  spackmessen, om beschadigingen aan ondergronden te voorkomen. Daarbij is de Deltec Maskeertape GPE voorzien van een unieke lijmlaag, waardoor de tape perfect inzetbaar is op bijvoorbeeld aluminium profielen en keramische tegels. De tape is tot 3 weken UV-bestendig en zonder lijmresten te verwijderen. Dit maakt de Deltec Maskeertape GPE ook voor buitenwerkzaamheden perfect inzetbaar. Kortom, dé probleemoplosser voor de professionele stukadoor!  

De belangrijkste voordelen van de Deltec maskeertape GPE:

  • perfect inzetbaar voor lastige ondergronden zoals aluminium profielen en keramische tegels
  • uitstekende bescherming tegen spackmessen, spanen en troffels
  • creëert strakke lijnen en afscheidingen
  • tot 3 weken UV-bestendig en daardoor zowel binnen als buiten inzetbaar 
  • 100% waterproof en zonder lijmresten te verwijderen
  • gemakkelijk met de hand te scheuren
  • scheurt niet bij het verwijderen

Deltec tape heeft niet alleen hoge kwaliteit tapes in huis, maar beschikt ook over specialistische kennis om u altijd te voorzien van het juiste advies op maat. Het Deltec Tape team staat voor u klaar! Mocht u meer informatie willen of de kwaliteit van Deltec Tape zelf willen ervaren middels een GRATIS testrol aan?  

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid