NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Decoratieve wandafwerkingen hipper dan hip

door: Jolanda Reede
| Verkoop Marketing

San Marco online vindbaarheid

Werd er een aantal jaren geleden vooral veilig gekozen voor RAL9010 of 9001 muurverf, tegenwoordig zien we steeds vaker de keuze voor een mooi kleurtje of een speciale afwerking op de wand. En gelukkig gaat dat verder dan alleen maar een betonlook of de bekende 90 tinten grijs. Er is meer!

Bij begunstigend lid SanMarco merken ze, dat er steeds meer behoefte ontstaat aan speciale wandtechnieken, stucco’s in mooie taupe tinten of metallic wanden, zoals cortenstaal. Zelfs wanden in goud of brons en niet te vergeten crocodile wandafwerkingen. Mooie wanden zijn in trek en bij het creëren van complete, sfeervolle hoeken wordt de wandafwerking zeker niet meer overgeslagen. Daarvoor zijn creatieve stukadoors nodig, die zich van anderen willen onderscheiden. 

Onderscheidend vermogen

Onderscheidend vermogen maakt het verschil. Dat geldt in elke branche en zeker ook in de onze. Overigens niet alleen voor stukadoors, maar zeker ook voor leveranciers! Daarom kwam SanMarco tot de conclusie dat ze zich niet alleen willen onderscheiden met goede producten en scherpe prijzen, maar dat zij extra diensten aan professionele stukadoors willen leveren.

Tijdens trainingen, waarbij stukadoors op het gebied van decoratief stucwerk worden getraind, kwam telkens dezelfde vraag aan de orde: “Prachtige producten, maar hoe verkoop ik dit aan mijn klant?” De vele mogelijkheden moeten eigenlijk met fraaie beelden op de website worden vermeld. Zo kunnen potentiële klanten zien wat er mogelijk is en wie dat voor ze kan maken. Daar wringt echter ook de schoen, want  veel van de getrainde stukadoors hebben namelijk nog geen, of geen aantrekkelijk, complete website. 

Daar wil SanMarco wat aan gaan doen! In samenwerking met ‘DigiBastards’, is het ‘SanMarco Partner Programma’ opgericht, een digitale ondersteuning voor de stukadoor die het decoratieve werk niet schuwt.

Doe mee aan het San Marco Partner Programma (SMPP)

Het partner programma is een samenwerking tussen SanMarco, DigiBastards en de door SanMarco getrainde decoratieve stukadoors, waarbij een nieuw gebouwde zoekmachine, ook wel locator genoemd, de basis zal zijn:

Nummer 1 zoekmachine

Frank Rous van SanMarco meldt “dat de locator de nummer één zoekmachine voor stukadoors moet worden, waardoor een vermelding hierin onmisbaar is. We leggen de lat hoog, zeker, maar waarom niet? Wij hebben ervoor gekozen alleen deelnemers aan het San Marco Partner Programma op te nemen. Hierdoor worden decoratieve stukadoors online goed vindbaar én ben je als stukadoor onderdeel van een krachtige marketingmachine. Twee vliegen in één klap dus.”

Nog geen (goede) website?

Wanneer u nog geen website heeft kunt u profiteren van een extra boost in de online vindbaarheid, met een eigen website op het SanMarco domein. U kiest een template en vervolgens wordt deze gestyled met ieders persoonlijke logo, foto’s en tekst. Uiteraard staan niet alleen uw SanMarco werkzaamheden op deze site, maar worden alle werkzaamheden vermeld. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het San Marco Partner Programma of hun decoratieve trainingen? Bekijk de website of bezoek de open dag: 

SanMarco open dag bij NOA op vrijdag 22 april 2016

Op vrijdag 22 april 2016 organiseert SanMarco van 12.00 uur tot 17.00 uur een bijzondere open dag in het NOA gebouw in Veenendaal. Vergezeld van een Italiaans hapje en drankje krijgt u daar informatie over de vele mogelijkheden die SanMarco te bieden heeft, inclusief een presentatie met de introductie van het Partner Programma: hoe zit dit precies in elkaar? Wat levert het op? Deelname is geheel gratis, maar meldt u even aan: www.sanmarcobv.com

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid