NOA Menu

NOA Kenniscentrum

De sterkste plug voor gipsplaat, spaanplaat en spouwmuren

door: Webbeheer
| Techniek Werkvoorbereiding

Sterkste Plug

Begunstigend lid PBT Fixing levert een uitgebreid product programma aan bevestigingsmaterialen en professioneel gereedschap. Ze hebben alles op het gebied van plafondafhangsystemen, snelbouwschroeven en metalstud bevestigingssystemen. Wat denkt u van de Expandet Rosett®, de sterkste plug op de markt?

De Expandet Rosett® is een baanbrekend bevestigingsmiddel. De Rosett is de sterkste plug voor het bevestigen van gipsplaat, spaanplaat en andere spouwmuren. De korte productvideo maakt direct duidelijk welke pluggen waarvoor gebruikt kunnen worden. Er zijn ook verschillende ‘koppen’ beschikbaar! 

NOA Webtv video: Expandet Rosett NL

Nog méér pluggen, schroeven en ankers

Ook heeft PBT Fixing met TECHNOFAST een ruim assortiment in o.a. gipsschroeven, gipsvezelplaatschroeven, houtvezelschroeven en zelfborende schroeven. Ook de welbekende SEALFAST nonius- en snelhangers zitten in het assortiment, met het speciaal voor zwembaden meest corrosie-bestendige C5-systeem. Met Expandet levert PBT Fixing allerhande ankers en pluggen. Denk aan hoogwaardige tuimelpluggen, isolatieankers, gasbetonpluggen en plafondankers, die tegen competitieve prijzen worden geleverd. 

Inspectieluiken

Inspectieluiken zijn onmisbaar in een modern systeemplafond en eveneens verkrijgbaar via PBT-Fixing. Deze luiken zijn praktisch, makkelijk te plaatsen en zorgen voor de perfecte afwerking. 

Kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmachines 

Wat heb je aan goede bevestigingsmiddelen zonder het juiste gereedschap? Daarom levert PBT Fixing ook de Senco betonnagelmachine SGP40S en DuraSpin bandschroefmachines zoals de DS5550 met Li-ion 18V batterijen. 

Maak gebruik van dePBT Fixing Service

  • Professionele ondersteuning ter plaatse of via de telefoon omtrent onze producten en specifieke toepassingen
  • Demonstraties on site en deskundige begeleiding van pilotprojecten
  • Calculaties voor verankeringen
  • Ondersteuning op administratief en logistiek vlak
  • Vlotte reparatie en/of onderhoud van uw machines

Meer info? PBT Fixing 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid