NOA Menu

NOA Kenniscentrum

De Afbouw App: hét digitale platform voor de afbouwbranche

door: Armand Landman
| Werkvoorbereiding Marketing

De Afbouw App

Obimex, groothandel voor de plafond- en wandsector, heeft een innovatieve tool ontwikkeld: de Afbouw App. Dit is een digitaal interactief platform boordevol nuttig en praktisch nieuws. De gebruiksvriendelijke app is gemaakt voor iedereen die bij de afbouwsector betrokken is en is gratis te downloaden via de App Store en Google play.

“Het is tijd om van een papieren krant definitief over te schakelen op digitale informatievoorziening. Onze bekende afbouwkrant Typisch Obimex verdwijnt en wordt vervangen door dit nieuwe platform”, aldus directeur Michel Verweg.

Eenvoudig op de hoogte

Sociale media vormen voor veel eigenaren en medewerkers van bedrijven een belangrijke bron van actueel nieuws, maar dit wordt vaak versnipperd aangeboden. “In de app zijn allerlei gegevens verzameld om gebruikers snel en eenvoudig op de hoogte te stellen van ontwikkelingen die spelen in de afbouwbranche. Al het belangrijke nieuws uit de krant komt in de app terug en wordt aangevuld met extra gegevens.”

Instellen naar eigen nieuwsbehoeft 

De app biedt uitgebreide mogelijkheden. Gebruikers kunnen de app instellen conform hun eigen nieuwsbehoefte. Zo kunnen ze met behulp van de app hun eigen tijdlijn samenstellen met onder andere nieuws, marktontwikkelingen, innovatie, producten, diensten en projecten.

Eigen kanaal voor leveranciers

Leveranciers hebben elk hun eigen kanaal, dat volledig is afgestemd op het informeren van app gebruikers. Deze kanalen kunnen gebruikers gemakkelijk selecteren en volgen op hun tijdlijn. Daarnaast kunnen afbouwers en andere gebruikers reageren op de artikelen en daar met elkaar van gedachten wisselen. 

Meer informatie over de Afbouw App is te vinden op www.afbouwapp.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@afbouwapp.nl.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid