NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Controleer of uw systemen veilig zijn

door: Armand Landman
| Administratie

Systeem Veilig

Als afbouwer houdt u zich het liefste bezig met uw vak: het afbouwen van woningen en kantoorpanden. Zaken als IT-beheer zijn voor u een noodzakelijk kwaad. Reden voor veel ondernemers om dat uit te besteden. Bijkomend voordeel van uitbesteding is dat het onderhoud en de beveiliging bij een specialist in goede handen zijn. 

U heeft (delen van) uw IT-omgeving uitbesteed, maar wilt natuurlijk wel een vinger aan de pols houden. Welke vragen stelt u uw netwerk- en systeembeheerder? En welke vragen stelt u aan de webdeveloper en hoster? 

Deze vragen stelt u aan uw IT-partner

Technologie wordt steeds complexer, en veel afbouwbedrijven hebben niet de kennis in huis om zelf hun IT-systemen te beheren. Bovendien is een goede digitale beveiliging cruciaal in onze huidige economie, omdat cybercrime nog altijd toeneemt. Het uitbesteden van gespecialiseerd onderhoud en beveiliging van de IT-omgeving is dan een goede keuze. De kwaliteit die een IT-partner uw organisatie kan leveren is vaak veel beter dan u zelf kunt inregelen. Daarnaast is het kostenefficiënter, omdat u zelf niet alle dure investeringen hoeft te doen. En met uw IT-beheer en -beveiliging in veilige handen, kunt u zich weer richten op datgene waar u goed in bent: de afbouw van panden. 

Digitale veiligheid van uw bedrijf

Toch wilt u weten hoe het met de digitale veiligheid staat van uw afbouwbedrijf. U wilt bij uw IT-partner kunnen nagaan of uw netwerk en gegevens inderdaad goed beveiligd zijn. Goed opdrachtgeverschap noemen we dat. Met een aantal vragen en begrijpelijke informatie kunt u zich ervan gewissen dat u een betrouwbare partner heeft gevonden die uw IT-systemen veilig beheert. 

Veilig zakelijk internetten 

Op de website van Veilig Zakelijk Internetten kunt u uw kennis over security testen en bovendien een gratis risicoscan uitvoeren die u vertelt hoe het staat met de beveiliging van uw bedrijf. 

Doe de gratis Cyber Risico Scan

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid