NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Compleet nieuw Stucco pakket van Bostik

door: Armand Landman
| Techniek Praktijk

Stucco Bostik

Begunstigend lid Bostik, de wereldwijd actieve fabrikant van lijmen, kitten, mortels en afdichtingsmiddelen, heeft een geheel nieuw assortiment onder de naam “Stucco” ontwikkeld. Hiermee biedt Bostik nu ook een totaaloplossing voor de stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven in de bouw- en afbouwsector.

Het nieuwe Bostik Stucco assortiment bestaat uit een aantal kwalitatief hoogwaardige voorbehandelingsmiddelen, vul- en reparatieproducten en uitvlak- en egalisatiemortels. Met een constante kwaliteit, goede beschikbaarheid, technische advisering en goede ondersteuning zijn professionals volgens de fabrikant verzekerd van een perfect eindresultaat. 

Hoogwaardige hechting

Om een hoogwaardige hechting te garanderen heeft Bostik enkele primers geselecteerd voor poreuze, zuigende ondergronden en niet-poreuze ondergronden. Voor het repareren en/of vullen van naden, schroefgaten en oneffenheden heeft Bostik de Stucco Pasterboard filler en de Stucco Filler Finish in het assortiment. Om vervolgens muren en/of plafonds mooi uit te vlakken of te egaliseren biedt het Bostik Stucco pakket enkele verschillende producten voor het pleisterwerk en raapwerk. Voor de grovere en dikkere laag heeft Bostik de Stucco W-140 en voor de fijnere afwerking kan gekozen worden tussen de Stucco W-26 (een witte, met kunsthars verrijkte wandegaline), de Stucco W-105 (fijnkorrelige en cementgebonden) en de Stucco W-110 (een witte pleistermassa op basis van kunsthars gemodificeerd witcement). Na deze afwerklaag kan de wand of muur eventueel nog geschilderd, behangen of betegeld worden. Tot slot zijn nog enkele hulpmiddelen en gereedschappen beschikbaar, zoals een maatbeker, mengkuip, spackmes, spaan en troffel waarmee de hele klus geklaard kan worden.  

Kijk hier voor meer informatie.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid