NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Certificaat voor SCAB-klanten: bewijs van correcte loonverwerking

door: Jolanda Reede
| Administratie

Certificaat voor SCAB-klanten

De loonverwerking van begunstigend lid SCAB voldoet aan de eisen van de Wet aanpak schijnconstructies (WAS) en heeft hiervoor een certificaat ontvangen. Klanten van SCAB mogen dit gebruiken om bij opdrachtgevers aan te tonen dat de lonen van de werknemers volgens de WAS worden verwerkt. 

De loonadministratie van SCAB heeft een ‘onderscheiding’ ontvangen

Loonadministratie in de bouw is werk voor ervaren specialisten. SCAB is dé landelijk opererende loonspecialist en adviseur die de (af)bouwwereld door en door kent en kwaliteit hoog op de agenda heeft staan. 

Eerste kantoor in Nederland met certificaat 

Recent heeft SCAB door VRO Certifications een onderzoek laten uitvoeren om vast te stellen dat de verloningssoftware van SCAB de loonverhoudingsvoorschriften (als de cao) juist toepast. Het resultaat is dat de loonverwerking van SCAB voldoet aan de eisen van de Wet aanpak schijnconstructies (WAS). Klanten van SCAB het uitgegeven certificaat gebruiken om bij opdrachtgevers aan te tonen dat de lonen van de werknemers volgens de WAS worden verwerkt. SCAB is het eerste kantoor in Nederland dat dit certificaat in haar bezit heeft. 

Voordelen 

SCAB biedt zekerheid en u kunt elk moment overstappen. Aarzelt u nog? Laat dan uw loonadministratie gratis drie maanden schaduwdraaien en wij adviseren hoe het beter kan.

Waarom overstappen naar SCAB?

  • Loonverwerking voldoet aan de eisen van de Wet aanpak schijnconstructies (WAS)
  • Vaste scherpe tarieven. NOA-leden ontvangen 4% korting
  • 3 maanden gratis schaduwdraaien
  • Online portal met module Personeel & Salaris. Naast het inzien van alle loonadministratie-overzichten kunt u ook alle personeelsgegevens bijhouden. Inclusief de gegevens van uw flexibele schil zoals ZZP-ers en uitzendkrachten. 

Meer weten?

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven bij SCAB? Ga dan naar www.scabadvies.nl/overstappen of maak een afspraak met Mark Fokke, Manager loonadministratie, via (013) 583 38 91 of stuur een e-mail

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid