NOA Menu

NOA Kenniscentrum

CBBS: dé one-stop-shop voor salarisadministratie en HRM

door: Armand Landman
| Administratie

Salarisadministratie

U kent begunstigend lid CBBS waarschijnlijk als bekend salarisverwerker in de afbouwbranche, maar wat u waarschijnlijk niet wist is dat u voor al uw personeelsvraagstukken ook bij CBBS terechtkunt. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn kennis en dienstverlening steeds verder uitgebreid. CBBS is daardoor een one-stop-shop voor salarisadministratie en HRM geworden. 

Doel van CBBS is om ondernemers in de afbouwbranche in de breedste zin van het woord van dienst te zijn voor alles wat met personeel te maken heeft. Die weg is de dienstverlener 10 jaar geleden ingeslagen door naast salarisverwerking een zogenaamd ‘HR dashboard’ te ontwikkelen. Dit dashboard biedt ondernemers de gelegenheid om personeelsdossiers en verlofadministraties te digitaliseren, maar ook om loonstrookjes digitaal beschikbaar te stellen aan het personeel. Uiteraard is alles tegenwoordig volledig AVG-proof. 

Dit alles is gekoppeld aan de loonadministratie van CBBS zodat dubbele invoer en fouten voorkomen worden. Ondernemers houden bovendien tijd over om die dingen te doen waar ze zelf het beste in zijn. In maart 2018 heeft CBBS naar eigen zeggen een afrondende stap gezet: het ondersteunen van ondernemers met juridisch advies. Of het nu gaat om het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het analyseren van het arbeidsvoorwaardenbeleid of om ontslagbegeleiding: CBBS kan het allemaal. 

Maar naast het juridische advies kunnen ondernemers in de afbouw nog steeds bij CBBS terecht om inzicht te krijgen in de daadwerkelijke loonkosten, waarin eventuele cao-vraagstukken natuurlijk zijn verwerkt. Bij CBBS heeft u gewoon geen omkijken naar de loonadministratie. 

Meer info

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid