NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Calmix Cemflux in het zonnetje gezet op de NOA vloerendag

door: Webbeheer
| Techniek

Calmix Cemflux

De zomertijd was zeker ingezet op de NOA-Vloerendag waar begunstigend lid Tri-al Afbouw B.V. uit Mijdrecht de Calmix Cemflux presenteerde: een vloeibare zand-cement dekvloer. Deze kant-en-klare mortel is aan te maken met water en kan vervolgens makkelijk uitgegoten worden over de vloer. Binnen enkele uren is deze beloopbaar en binnen 48 uur af te werken. 

Tippy®

Cemflux is tevens zwevend aan te brengen en is daarom geschikt voor elke ruimte in huis. Met behulp van de Tippy® kan de vloer in alle eenvoud gegoten worden zonder veel fysieke belasting. Tri-al Afbouw biedt de Tippy® aan: een stalen kiepkar waar een ton in vastgezet kan worden. U mengt de mortel aan in de ton waarna deze makkelijk is uit te gieten over de vloer. De ton hoeft alleen met water schoongemaakt te worden en kan na meermaals gebruik gewoon vervangen worden door een nieuwe ton. Het stalen frame is gegalvaniseerd waardoor deze jarenlang mee kan.

Volledig vloerpakket

Op de stand konden de bezoekers zien dat Tri-al het volledige vloerpakket aanbiedt van dekvloer, tot egaline, primers en tegellijmen. Daarbij biedt Tri-al deze producten aan in een zowel cement- als sulfaatgebonden versie en steeds meer in pasta’s. De Calmix UltraFlux trok zeker de aandacht, een witte egaline die niet alleen makkelijk te pigmenteren is, maar ook aan te vullen met speciale vulstoffen voor verschillende decoratieve toepassingen. Uiteraard kan bij het uitgieten van de egalines ook gebruik worden gemaakt van de Tippy®.

Meer informatie op www.tri-al.nl of neem contact op via info@tri-al.nl 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid