NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Breng ideeën tot leven

door: Webbeheer
| Praktijk Verkoop

Breng uw ideeën en die van klanten en eindgebruikers tot leven. Begunstigend lid Strikolith helpt u hierbij om woningen en gebouwen nog beter, mooier en duurzamer te maken. Zij delen hun kennis, inspireren en bieden een uitgekiend assortiment innovatieve systemen en producten op het gebied van gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Ze denken in het groot zodat u op individuele schaal het verschil kunt maken. 

Samen laten we zien hoe mooi duurzaam kan zijn

Het Strikolith assortiment kent een groot aantal decoratieve afwerkingen, die in elk denkbare kleur geleverd kunnen worden. Voor elke smaak en toepassing heeft Strikolith een passend product. Met Strikotherm beschikt Strikolith over een uitgebreid assortiment aan gevelisolatiesystemen en gevelafwerkingen. Strikolith heeft daarnaast meer dan 35 jaar kennis en ervaring in gevelisolatie en is daarmee een van de meest ervaren partijen in Nederland. Sinds enkele jaren is Bofimex ook onderdeel van Strikolith. Met Bofimex heeft Strikolith de kennis en producten in huis, die gericht zijn restauratie en herstel van alle soorten monumenten.

Duurzaamheid

Strikolith wil zich onderscheiden door het leveren van duurzame afbouwoplossingen. Als stukadoor kunt u daarbij rekenen op deskundige begeleiding en advisering gericht op het bouwproces en de te behalen resultaten. Strikolith zet zich daardoor naast de bouwkolom in om de afstemming en onderlinge samenwerking tussen de verschillende projectpartijen te bevorderen. Hierbij is telkens transparantie, synergie, kennisdeling, continuïteit, creativiteit en betrokkenheid in samenwerking het uitgangspunt.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid