NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Brander introduceert Fillers en Finishes

door: Webbeheer
| Techniek

KC Brander

U kent begunstigend lid Brander van de afwerkingsproducten zoals Crystal, Tango en Brava Matt. In het assortiment van Brander ontbraken echter producten voor de opbouw. Met de introductie van Fillers en Finishes is dat voorbij. Samen met de afwerkingsproducten vormen ze een hecht op elkaar afgestemd systeem, waarop iedereen die met Brander werkt kan vertrouwen. De producten zijn voor elkaar gemaakt.

"Nou is het gewoon één assortiment en dan heb je een wand vol met Brander."

Stukadoors werken graag met één systeem

De Brander Fillers en Finishes zijn er niet zomaar gekomen. Uit onderzoek van Brander werd overduidelijk dat stukadoors graag werken met één systeem. Van opbouw tot afwerking kiest u het liefste voor producten van één A-merk. Zo weet u zeker dat alle producten op elkaar zijn afgestemd en dat u kunt vertrouwen op een goed eindresultaat. En mocht er een keer iets niet goed gaan, dan kunt u bij één partij terecht voor raad en daad. Brander neemt zijn verantwoordelijkheid hierin serieus en komt langs op de werkplek als dat nodig is: u krijgt dan advies en een oplossing. Brander wil een one-stop-shop voor stukadoors zijn!  

Voor elkaar gemaakt

Om de nieuwe Brander Fillers en Finishes te introduceren start Brander een opvallende campagne met in de hoofdrol stukadoors die perfect met elkaar samenwerken. Zij staan voor de optimale afstemming tussen de Fillers en Finishes en de afwerkingsproducten van Brander. Ze vertellen het verhaal met veel humor in twee promovideo’s. En in de advertenties spat het enthousiasme er vanaf. Mannen uit de praktijk, met veel ervaring, die dagelijks met Brander werken. Niet gespeeld, volkomen echt, en dat maakt het verhaal leuk en overtuigend. 

"Het heeft al jaren bewezen dat het goed is en daarom smeren wij graag met Brander."*

Een overzichtelijk assortiment

Brander heeft nu een compleet assortiment ontwikkeld. Om te beginnen een viertal voegenvullers die zich onderscheiden van elkaar, omdat ze mét of zonder wapeningsband bruikbaar zijn, een korte of langere verwerkingstijd hebben, geschikt zijn voor grotere of kleinere gaten en scheuren. Vervolgens twee direct verwerkbare lichtgewicht voegenvullers waarvan er één direct een glad resultaat oplevert. En tot slot, een verspuitbare egalisatiepleister voor gipswanden en -plafonds. In het bijgevoegde productoverzicht vindt u alle producteigenschappen op een rij.

Sterke punten van het complete systeem in de ogen van de stukadoor

"Bij problemen zijn ze er ook zo en dat is heel wat waard in de afbouw."*

  • Een compleet systeem.
  • Van opbouw tot afwerking.
  • Optimaal op elkaar afgestemd.
  • De zekerheid van een perfect eindresultaat.
  • Betrokken ondersteuning bij voorbereiding en uitvoering, ook op de werkvloer

Meer info op de website van Brander.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid