NOA Menu

NOA Kenniscentrum

BouwLokalen: gratis bijeenkomsten voor bouwprofessionals

door: Webbeheer
| Management

Korte, praktijkgerichte bijeenkomsten, die toegankelijk aandacht besteden aan actuele innovaties in de bouw. SBRCURnet, kennispartner in de bouw, organiseert dit jaar zes nieuwe series BouwLokalen. Iedere serie staat in het teken van een actueel thema op het gebied van duurzaamheid, ketensamenwerking of arbeidsmarkt. Zo reikt BouwLokalen kennis en handvatten aan die de bouwprofessional direct kan toepassen in de praktijk.

Bouwlokalen

Middels BouwLokalen kunt u uw kennis bijschaven en up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen. Bovendien ontmoet u er andere belangstellenden uit de bouwsector. Deze nieuwe contacten kunnen in de toekomst waardevol worden voor uw netwerk.
In 2015 kunt u deelnemen aan de volgende bijeenkomsten:

maart/april 2015

Samen Nul-op-de-Meter realiseren
Vraagstukken als: ‘Hoe bevordert u een essentiële, optimale samenwerking tussen alle partijen in het NOM-bouwproces?”, worden beantwoord.

april/mei/juni 2015

Afvalreductie in de bouw: wat zijn de mogelijkheden?
CO2-reductie, kostenbesparingen en een betere profilering. Welke voordelen heeft afvalreductie?

mei/juni 2015

’Social return’ biedt kansen
Invulling geven aan het maatschappelijke element van maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet altijd even makkelijk. Social return creëert kansen voor opdrachtgever en opdrachtnemer, hoe verzilvert u deze?

september/oktober 2015

Klantgericht bouwen door gericht vakmanschap
Alle schakels in het bouwproces moeten even sterk zijn. Elkaars kracht gebruiken om écht klantgericht te bouwen is hierbij van groot belang. BouwLokalen biedt praktische handvatten.

september/oktober/november 2015

Betere klanttevredenheid met een écht comfortabel gebouw?
Proactief oplossingen aandragen behoort tot het nieuwe werken en zorgt voor een grotere klanttevredenheid. Tijdens deze BouwLokalen-serie krijgt u meer inzicht in invloedrijke factoren op het comfort van een gebouw.

november 2015

Werken aan langdurige inzetbaarheid
Gemotiveerde en betrokken medewerkers zorgen voor een goede naam en plezierige werkomgeving. Hoe worden uw medewerkers ambassadeurs van uw organisatie?

Deelname is gratis

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Elke BouwLokalen-serie kunt u op twaalf verschillende locaties bijwonen, verspreid door het land. Data en locaties kunt u vinden op www.bouwlokalen.nl/agenda

Meer informatie over BouwLokalen en de inhoud van de series.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid