NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Beleef Luxalon® BXD plafonds!

door: Webbeheer
| Techniek

Hunter Douglas Luxalon BXD

Begunstigend lid Hunter Douglas heeft extra diepe, akoestische plafondpanelen die een optimale geluidsabsorptie en inspirerende ontwerpmogelijkheden bieden.

De robuuste uitstraling van het BXD-plafondsysteem past perfect in grote open ruimtes met een hoog geluidsniveau zoals luchthavens, winkelcentra en congresgebouwen. Daarnaast wordt door de relatieve openheid van het plafond het verlies van thermische prestaties bij BKA gebouwen tot een minimum beperkt. Zo biedt het BXD-plafondsysteem wel een visueel gesloten plafondbedekking als oplossing, maar mét behoud van de geluidsabsorberende kwaliteiten. 

Ongekende ontwerpmogelijkheden

Het Luxalon® BXD-plafondsysteem biedt de architect de mogelijkheid om unieke 3D plafonds te ontwerpen. De BXD-panelen (hoogte 60 mm) zijn leverbaar in breedtes van 30, 80 en 130 mm. Combineer deze met de B-panelen (hoogte 20 mm) en BD-panelen (hoogte 40 mm) uit het Multipaneel plafondprogramma om naar eigen smaak dynamiek en 3D-effecten in het plafond aan te brengen. De voegen van 20 mm kunnen worden opengelaten, afgedicht of worden opgevuld met Luxalon® Lightlines. Tezamen met de ruime keuze uit beschikbare kleuren geeft dit een ongekende ontwerpvrijheid. 

Milieubewust

De aluminium panelen hebben een milieubewust karakter, ze bestaan voor 90% uit gerecycled materiaal en zijn volledig te hergebruiken. Daarbij zijn alle panelen afzonderlijk en in combinatie op brandwerendheid getest volgens EN-13501-1. Wat de behoeften van uw project ook zijn, met het Luxalon® Multipaneel BXD-plafond kunt u uw creatieve ontwerpen en beleving realiseren.  

Beleef zelf de Luxalon® BXD plafonds en laat u inspireren!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid