NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Oktober

okt 15

Workshop zakelijk flirten!

Zakelijk flirten

De workshop zakelijk flirten heeft niets te maken met hoge hakken, korte rokjes en zwoele blikken. Dat kan een teleurstelling of opluchting zijn, maar zakelijk flirten gaat niet over seks. Wel over boeien en beïnvloeden met je lichaamstaal.

 

Zakelijk flirten lijkt voor veel mensen taboe en wordt daarom te weinig toegepast in een zakelijke omgeving. Vind je flirten moeilijk? Geloof je niet dat je over de capaciteiten beschikt om effectief te kunnen flirten? Of wil je juist graag ‘de fijne kneepjes’ van het flirten leren? Dan is deze workshop echt wat voor jou! 

 

Flirten is niet hetzelfde als verleiden. In een zakelijke context betekent flirten positieve aandacht geven met het doel iets te bereiken dat je voor ogen hebt. De workshop biedt tools om een sprankelende sfeer te creëren en makkelijker je zaken voor elkaar te krijgen. Je leert een elevator pitch schrijven en houden en praktisch te borrelen (oftewel de kunst van smalltalk: hoe kom je met de juiste personen in gesprek en hoe kom je van iemand af met wie je niet wilt spreken). Ook leer je deze workshop hoe je in een acquisitiegesprek je gunfactor positief beïnvloedt zodat de opdrachtgever voor jou kiest.  Wat Leer Je Tijdens De WorkshopDeelnemers

Vanwege alle belangstelling is het aantal deelnemers aan deze workshop verruimd naar 13. Zij zullen deelnemen aan deze workshop van professionele netwerkcoach Mirjam Wiersma! NOA investeert namelijk graag in het professionele netwerk van leden. 


Wanneer

De workshop vindt plaats op donderdag 15 oktober 2015 bij NOA in Veenendaal. De workshop is volgeboekt! Aanmelden als reservedeelnemer is mogelijk. Je ontvangt dan z.s.m. bericht als een collega zich afmeldt.

Aanmelden gratis workshop 'zakelijk flirten'
< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid