NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Mei

mei 6

Webinar ARBO

Na het succes van de themamiddag ARBO voor de Hoofdsector Stukadoren & Afbouw hebben wij diverse verzoeken ontvangen of er een herhaling van de themamiddag komt. Niet alleen stukadoorsbedrijven kwamen met dit verzoek, ook uit de andere sectoren is er vraag naar. Daarom hebben wij besloten u een webinar ARBO aan te bieden. De webinar zal op dinsdag 6 mei van 16.00 uur tot 17.00 uur plaatsvinden.

 

“Een watte?”: wat is een webinar

Een webinar is een online seminar: een presentatie die we u via internet aanbieden. Als deelnemer kunt u het seminar rechtstreeks op uw eigen computer of tablet volgen en de spreker zien en horen. Bij een webinar is er uitsluitend online publiek. De presentator maakt gebruik van een videocamera/webcam) en microfoon. Als deelnemer ziet en hoort u alleen de presentator en niet de andere deelnemers.

Tijdens dit webinar komen de volgende items zeker aan de orde:

  • Arbowet
  • Verplichtingen en aansprakelijkheden werkgever
  • Zelfstandigen en Arbo
  • Arbocatalogus Afbouw
  • Prioritaire risico's en maatregelen per beroep
  • Project aanpak fysieke belasting Inspectie SZW

Aan de hand van een presentatie nemen wij u mee door de belangrijkste zaken over arbeidsomstandigheden. Waar moet u op letten? En hoe kunt u boetes voorkomen?

 

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig. U kunt de webinar volgen via pc, mac, tablet of smartphone. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt vanzelf bericht van ons. 

 

Contact

Ja, ik meld mij aan voor de webinar over ARBO op dinsdag 6 mei a.s.
< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid