NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Maart

mrt 11

Web Seminar

Dinsdagmiddag 11 maart 2014 houden we van 16:00 uur tot uiterlijk 16.45 uur voor de allereerste keer een webinar over de modernisering ziektewet.

 

“Een watte?”: wat is een webinar

Een webinar is een online seminar: een presentatie die we u via internet aanbieden. Als deelnemer kunt u het seminar rechtstreeks op uw eigen computer of tablet volgen en de spreker zien en horen. Bij een webinar is er uitsluitend online publiek. De presentator maakt gebruik van een videocamera/webcam) en microfoon. Als deelnemer ziet en hoort u alleen de presentator en niet de andere deelnemers.

 

Vanachter uw eigen pc bijgepraat worden over modernisering ziektewet

U kunt deze eerste webinar van achter uw eigen computer live ‘bijwonen’. Door Gert van der Meulen van ons NOA-secretariaat wordt u dan bijgepraat over alle veranderingen door de modernisering ziektewet. De kans is groot dat u inmiddels (ook) het spoor bijster bent in het oerwoud aan afkortingen als ZW, BeZaVa, WGA en WhK. Het is ook zaak om te weten wat het voor u betekent dat u per 1 januari 2014 moet betalen voor zieke flexwerkers.

 

Testpanel

Nog nooit een webinar bijgewoond? Geen probleem, aanmelden is eenvoudig en u kunt de webinar volgen via pc, mac, tablet of smartphone. Ook voor NOA is het de allereerste keer dat we een webinar houden, dus het is een try-out. We zijn op zoek naar leden die als ‘test panellid’ de webinar willen volgen. 

 

Meld u direct aan voor ons allereerste webinar:

Meld u direct aan voor ons allereerste webinar:
 

U ontvangt van ons nog een bevestiging van uw aanmelding met nadere instructies en uitleg over de webinar (in week 10).

 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid