NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Juni

jun 1

Vloerenbijeenkomst

Locatie: Van der Valk Hotel, Hoofdveste 25 Houten

Tijd: 15:00 uur

 

Voor leden van de Hoofdsector Vloeren & Terrazzo (en voor NOA) is het belangrijk om elkaar weer eens te treffen en bij te praten over actuele zaken. In elk geval komende de volgende onderwerpen aan de orde:

 

Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA)

Moeilijker kunnen we het niet maken!

De nieuwe wet, die inging op 1 mei, heeft de VAR laten verdwijnen. Er komt een modelovereenkomst Afbouw voor terug, maar het wordt er voor opdrachtgevers en onderaannemers bepaald niet simpeler op. U krijgt uitleg over de nieuwe wetgeving, plus wat u wel en niet kunt doen om uw risico’s te minimaliseren!  

 

Mogelijkheden en onmogelijkheden van Opleidingen / Cursussen / Samenwerkingsverbanden

Er is een nieuw project van het SBB, genaamd Boris, om jongeren van praktijkscholen aan werk te helpen. Het gaat om jeugdigen die het niet van hun theorie moeten hebben, maar van hun handjes. Voor onze sector een interessante groep om het vak te leren. Ook krijgt u uitleg over wat samenwerkingsverbanden u kunnen bieden. 

 

Haal meer uit uw NOA lidmaatschap

NOA sloot een collectieve overeenkomst voor haar leden met leveranciers van bedrijfswagens. Hoe gaat dit in zijn werk en hoe verdient u daardoor met gemak uw lidmaatschapsgeld terug? Op 1 juni wordt het u uitgelegd.

 

Private kwaliteitsborging

De overheid wil de rol van bouw- en woningtoezicht verkleinen. Zij wil dat de uitvoerende bouwbedrijven veel beter toezien op hun eigen kwaliteit, en dat ze dat bij de oplevering ook kunnen aantonen. U wordt geïnformeerd over de highlights van deze nieuwe regelgeving.

 

Aanmelden Vloerenbijeenkomst
< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid