NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Januari

jan 18

Vloerenbijeenkomst - Utrecht

Van Der Valk Utrecht

IN VERBAND MET CODE ROOD IS DEZE BIJEENKOMST GECANCELD

 

Bent u ook aanwezig op 18 januari a.s. te Utrecht? We denken die middag een aantal mooie onderwerpen met u te kunnen bespreken. Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om bij te praten met collega’s en leveranciers! We hopen u (weer) te mogen begroeten bij:  

 

Van der Valk Hotel, Winthontlaan 4 te Utrecht

U bent welkom vanaf 15:00 uur. Na de koffie gaan we aan de gang.

 

Hoofdonderwerp van deze bijeenkomst voor leden van de NOA Hoofdsector Vloeren & Terrazzo is een vervolg op onze sessie over de 'Waarschuwingsplicht'. Ook deze keer is NOA huisadvocaat Gert van Gorcom aan het woord. Nu over:

(Algemene) Voorwaarden

"Niet belangrijk, omdat onze voorwaarden toch altijd van tafel geschoven worden" Toch? Of toch niet? Soms kun je de aannemer te slim af zijn en kun je je werk toch uitvoeren onder je eigen (NOA)-voorwaarden! Welke voorwaarden van kracht zijn, is vaak een hele strijd. Bij sommigen bekend als The batlle of forms. U hoort er (bijna) alles over op de 18e!

Ook aan de orde komen:

  • Vloerendag 2018. De voorbereidingen zijn gestart.
  • CAO Afbouw. De onderhandelingen zijn weer gestart. Schaarste is voor de loonkosten geen goed teken voor de werkgevers…. We gaan in op de standpunten van werknemers en werkgevers (NOA).
  • ISDN. Heel veel bedrijven hebben nog steeds een ISDN aansluiting. Echter: KPN gaat de dienstverlening beëindigen. Wat betekent dat voor u? We laten een expert aan het woord. Als u toch er wat mee moet doe dat dan gelijk goed.
  • Vezels in de dekvloer. Sommige leden zeggen dat ze niet werken. Sommige leveranciers dichten ze extreme kwaliteiten toe. Ligt de waarheid in het midden? Een van de leveranciers vertelt zijn ervaringen en zal worden bestookt met opmerkingen.
  • Nieuws uit de branche. Altijd wat! …te melden over zaken waar NOA mee aan de gang is. We praten u bij

Uiteraard kunt u deze middag ook uw vragen stellen over andere onderwerpen.

 

Inschrijven

 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid