NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

November

nov 3

Vloerenbijeenkomst Geldermalsen

Vloerenbijeenkomst (1)

Op 3 november 2016 organiseert de Hoofdsector Vloeren & Terrazzo van 15.00 uur tot 19.00 uur een bijeenkomst in Geldermalsen. We praten u bij over de ontwikkelingen in de bedrijfstak en de plannen voor 2017. 

 

Marktontwikkelingen in de bouw

Michel  van Eekert van Buildsight  praat ons bij over marktontwikkelingen in de bouw. Buildsight is een onafhankelijk marktonderzoekbureau voor de bouwsector. Zij verzamelen data die inzicht geeft in actuele marktinformatie (over zowel renovatie als nieuwbouw). Deze data stelt bedrijven in de bouwsector in staat de juiste beslissingen te nemen voor hun onderneming. Mooi dat ze erbij zijn!

 

NOA-plannen voor 2017

Graag vertellen we over onze plannen om volgend jaar voor de NOA hoofdsector Vloeren & Terrazzo de volgende activiteiten te organiseren:

  • NOA Vloerendag 2017:  Hoe, waar, wanneer en wat dienen we te organiseren?
  • Vergaderen in Antwerpen: vrijdag 10 maart 2017. Eigen bijdrage € 100,- p.p. incl. 1 overnachting.
  • Fachmesse EPF Feuchtwangen vrijdag 30 juni 2017: Of er nu veel of weinig geïnteresseerden zijn, we willen we naar toe! Eigen bijdrage € 200,- p.p. incl. 2 overnachtingen.

 

Vloerennieuws

Dan praten we u graag ook nog even bij over de volgende zaken:

  • Verlaagde BTW voor bepaalde (kunststof)vloeren
  • Monolithvloeren in hoogstapelmagazijnen
  • Nieuwe richtlijn voor specificatie en beoordeling van gecoate vloeren op esthetische aspecten
  • Ontwikkelingen bij de Vereniging van Gietdekvloeren

 

Digitale personeelsbank

U heeft mensen over of u zoekt mensen… Hoe brengen we vraag en aanbod bij elkaar? We hebben beloofd hier wat stappen in te nemen en geven u aan wat de mogelijkheden zijn.

 

Bezoek laboratorium

We zijn te gast bij SKG-IKOB BV: Zij controleren als certificerende instelling de kwaliteit van producten en/of uitvoering en geven daarvoor (KOMO) certificaten af. Naast deze werkzaamheden hebben ze een laboratorium waar ze bouwmaterialen en -systemen testen, dat interessant is om te bezoeken. Dat doen we natuurlijk ook nog!

 

Locatie

SKG-IKOB BV - Poppenbouwing 56 te Geldermalsen

 

Voor u en ons is het belangrijk om bij te praten over actuele zaken. Oftewel; reden genoeg om elkaar te treffen! Na afloop drinken we een borrel en hebben we een uitgebreid bittergarnituur.

 

 

Aanmelden vloerenbijeenkomst
< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid