NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Maart

mrt 28

Verplichte RI&E in één dag op weg

Cursus RI&E

Van 13.00 tot 17.00 uur - NOA Afbouwcentrum Veenendaal

 

Het hebben en tijdig actualiseren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie, oftewel de RI&E, is een wettelijke verplichting. Hiervoor kunt u gebruik maken van de branchespecifieke RI&E. Als u minder dan 25 personeelsleden in dienst heeft, dan voldoet u zonder verdere (dure) toetsing meteen aan de wettelijke eisen voor een RI&E met Plan van Aanpak. Bedrijven met meer dan 25 man personeel hoeven deze RI&E na volledige invulling alleen nog maar te laten toetsen door een extern deskundige.

 

Heeft uw bedrijf geen goede RI&E met een bijbehorend Plan van Aanpak, dan is dit uw kans! Tijdens de cursus krijgt u uitleg én gaat u achter uw laptop direct aan de slag om de RI&E voor uw eigen onderneming te maken. De docent helpt u dan ook op weg met de Arbocatalogus Afbouw, die u helpt om op een goede manier met gezondheid- en veiligheidsrisico’s in uw bedrijf om te gaan. 

 

Tijdens deze cursus start u uw eigen RI&E met Plan van Aanpak, die u online kunt bewaren en kunt actualiseren. Mooier kunnen we de wetgeving niet voor u maken, maar met deze cursus maken we het u wel makkelijker om er aan te voldoen!  

 

Docenten: Adri Frijters - Volandis & Gert van der Meulen - NOA

Kosten & voorwaarden

Er zijn aan deze cursus geen kosten verbonden.
Minimum aantal deelnemers: 10, maximaal 20
Bekijk de algemene deelnamevoorwaarden

Inschrijven

De cursusdag van 28 maart is, maar bij voldoende inschrijvingen organiseren we een extra cursus. Scrijf hieronder in en we nemen z.s.m. contact op of en wanneer je kunt deelnemen.

 

Bekijk hier de andere vaktechnische trainingen en schrijf direct in! 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid