NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Maart

mrt 28

Verplichte RI&E in één dag op weg

Cursus RI&E

Van 13.00 tot 17.00 uur - NOA Afbouwcentrum Veenendaal

 

Het hebben en tijdig actualiseren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie, oftewel de RI&E, is een wettelijke verplichting. Hiervoor kunt u gebruik maken van de branchespecifieke RI&E. Als u minder dan 25 personeelsleden in dienst heeft, dan voldoet u zonder verdere (dure) toetsing meteen aan de wettelijke eisen voor een RI&E met Plan van Aanpak. Bedrijven met meer dan 25 man personeel hoeven deze RI&E na volledige invulling alleen nog maar te laten toetsen door een extern deskundige.

 

Heeft uw bedrijf geen goede RI&E met een bijbehorend Plan van Aanpak, dan is dit uw kans! Tijdens de cursus krijgt u uitleg én gaat u achter uw laptop direct aan de slag om de RI&E voor uw eigen onderneming te maken. De docent helpt u dan ook op weg met de Arbocatalogus Afbouw, die u helpt om op een goede manier met gezondheid- en veiligheidsrisico’s in uw bedrijf om te gaan. 

 

Tijdens deze cursus start u uw eigen RI&E met Plan van Aanpak, die u online kunt bewaren en kunt actualiseren. Mooier kunnen we de wetgeving niet voor u maken, maar met deze cursus maken we het u wel makkelijker om er aan te voldoen!  

 

Docenten: Adri Frijters - Volandis & Gert van der Meulen - NOA

Kosten & voorwaarden

Er zijn aan deze cursus geen kosten verbonden.
Minimum aantal deelnemers: 10, maximaal 20
Bekijk de algemene deelnamevoorwaarden

Inschrijven

Bekijk hier de andere vaktechnische trainingen en schrijf direct in! 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid