NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

November

nov 22

OZP Familiedag in het Spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum

Helaas kunt u niet meer inschrijven. Het aantal deelnemers is bereikt. 

 

Zaterdag 22 november a.s. zijn NOA-Ondernemers zonder personeel met hun partner en kinderen welkom in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Netwerken met collega-ondernemers, informatie verzamelen over actualiteiten voor zelfstandigen én vermaak met het gezin kan deze dag gecombineerd worden!

 

Er is een apart ochtendprogramma voor u als ondernemer; samen met collega-ondernemers krijgt u (afhankelijk van uw eigen vakspecialisme) uitleg over de mechanische rei, de verrijdbare kuiphouder of het gebruik van de kamersteiger met crawler. Tevens krijgt u informatie over wat er in 2015 als zelfstandige zonder personeel op u af komt. Uw partner en kinderen krijgen in de ochtend een rondleiding door het Spoorwegmuseum. 

 

Na een gezamenlijke lunch kunt u met uw gezin de vele leuke attracties van het museum uitproberen en natuurlijk zelf de mooie treinen van binnen en buiten bekijken.

 

Het programma in het kort:

10.00: Ontvangst met koffie/thee/fris en appelgebak
10.45: Ondernemersprogramma en rondleiding voor rest van het gezin
12.00: Lunch
13.00: Met de familie het park en museum ontdekken
17.00: Sluiting van het park

 

Deelname aan deze dag is gratis en inclusief toegangskaarten voor het museum voor u en uw gezinsleden. U moet wel zelf een parkeerkaart kopen. 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid