NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

November

nov 29

Ondergrondmiddag NOA hoofdsector Stukadoren & Afbouw

Header Website

Helaas moeten wij u mededelen dat de bijeenkomst, in verband met ziekte van enkele sprekers, niet plaats kan vinden Alle leden en begunstigende leden van de hoofdsector S& A hebben hier inmiddels per mail bericht van ontvangen. Binnenkort verwachten we een nieuwe datum te communiceren

 

Locatie: NOA, Nieuweweg 226 te Veenendaal
Aanvang: 15.00 uur
Buffet: 17.30 uur 

 

Op donderdagmiddag 29 november 2018 organiseert de hoofdsector Stukadoren & Afbouw een themamiddag ondergronden in het NOA Afbouwcentrum te Veenendaal. De middag zal bestaan uit een aantal voordrachten en pitches van diverse ondergrond- en mortelleveranciers en een paneldiscussie. 

  • Waar moet je op letten bij het afwerken van de diverse ondergronden?
  • Wat zijn de do’s en de don’ts bij het afwerken van naden en aansluitingen?
  • Er zijn talloze vragen over ondergronden, te veel om op te noemen - waar we samen met producenten proberen op 29 november voor u een antwoord op te geven.

Rond 15.00 uur begint de ondergrondmiddag en circa 17.30 uur staat er een buffet voor u klaar, zodat u nog gezellig kunt napraten en netwerken. Bekijk hier het volledige programma. Deelname is gratis voor alle leden van de NOA hoofdsector Stukadoren & Afbouw. We hopen op uw komst! Onderstaand kunt u zich aanmelden:

 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid