NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Januari

jan 12

NOA Nieuwjaarsreceptie

Luchtfoto Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth
Fonteinallee 4 
6865 ND Doorwerth
Klik voor een routebeschrijving

 

Komt u 12 januari in het koetshuis van Kasteel Doorwerth een toost uitbrengen op een succesvol Nieuwjaar? Vlakbij Arnhem ligt dit historische kasteel met rijke geschiedenis, waar we u graag verwelkomen voor een leuke rondleiding en onze traditionele Nieuwjaarsreceptie. 

 

Na Paleis ’t Loo en Slot Loevestein voegen we nu Kasteel Doorwerth toe aan ons rijtje met bijzondere locaties voor de NOA Nieuwjaarsreceptie. Het kasteel heeft nog een zeer middeleeuws aandoend uiterlijk. 

Bewoners vertellen…

Aanvang rondleiding 15.00 uur

 
Er valt van alles te zien en beleven! De rijke geschiedenis van het kasteel gaat eeuwen terug. Na diverse roemrijke en beruchte bewoners is het kasteel al ruim een eeuw in bezit van een vereniging, die het met veel liefde heeft gerestaureerd en ingericht in oude tijden. We kunnen u daarom een interessante rondleiding aanbieden, waarbij historische figuren u over de geschiedenis, vele verbouwingen, geinige weetjes en opzienbarende gebeurtenissen vertellen. Voor de rondleiding geldt een maximum aantal deelnemers, dus schrijf hiervoor zo snel mogelijk in.

Het glas heffen 

Nieuwjaarsreceptie 16.00-18.00 uur

Het koetshuis wordt door kroonluchters met echte kaarsen verlicht, waaronder we met u graag het glas heffen en een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. 

Aanmelden nieuwjaarsreceptie met attractief programma

 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid