NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

September

sep 21

NOA Jong Management

Unlock Scheveningen

Op vrijdag 21 september 2018 organiseert NOA Jong Management een teambuildingsmiddag vanaf 15.00 uur in de escaperoom in Scheveningen. Voordat we in teams gaan proberen te ontsnappen, zal Hilco Nijmeijer, directeur eigenaar van Annhill Systeemplafonds, een inspirerend verhaal vertellen over hoe en waarom hij met zijn bedrijf de transitie heeft gemaakt van onderaannemer naar nevenaannemer. 

 

Locatie: Unlock Scheveningen
Het exacte programma met tijdschema volgt nog 

Continu bewegen!

Hilco vertelt onder andere tegen welke problemen hij daarbij aanliep, hoe zijn opdrachtgevers hierop reageerden, wat dit verandertraject hem uiteindelijk opleverde, wat zijn toekomstverwachtingen zijn en waarom het belangrijk is om continue in beweging te blijven. Hij gaat met Jong Management in gesprek om voor je onderneming de afstemming te blijven zoeken tussen je interne organisatie aan de ene kant en de veranderende markt aan de andere kant. 

Escaperoom

Vervolgens gaan we in teamverband op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch nadenken en samen puzzels, raadsels en andere mysteries op te lossen, moet je proberen binnen één uur te ontsnappen. Alle zintuigen moeten op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Een ontzettend leuk spel om te ontdekken hoe jij onder toenemende druk samenwerkt. De bijeenkomst zal allereerst met een diner en daarna zingend en swingend worden afgesloten bij Crazy Piano’s.

 

Noteer deze datum alvast in je agenda! Meer informatie volgt in de komende weken. Je kunt je onderstaand natuurlijk al meteen aanmelden:

Deelname Jong Management 21-09-2018

 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid