NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

September

sep 21

NOA Jong Management

Unlock Scheveningen

21 september 2018 - Strandclub Doen - Strandweg 9 te Scheveningen

 

Op vrijdag 21 september 2018 organiseert NOA Jong Management een teambuildingsmiddag vanaf 15.00 uur in de escaperoom in Scheveningen. Voordat we in teams gaan proberen te ontsnappen, zal Hilco Nijmeijer, directeur eigenaar van Annhill Systeemplafonds, een inspirerend verhaal vertellen over hoe en waarom hij met zijn bedrijf de transitie heeft gemaakt van onderaannemer naar nevenaannemer. 

Programma

14.30 uur
Inloop deelnemers voor de ledenbijeenkomst. 

15.00 uur
Start ledenbijeenkomst 

16.30 uur
Vertrek naar de Escape room

17.15 uur
Start Escape room (incl. voorafgaande instructie)

18.45 uur
Vertrek naar Crazy Piano’s 

19.15 uur
diner en het avondprogramma bij Crazy Piano’s

22.00 uur
Einde bijeenkomst, overnachting voor wie wil, echter voor eigen rekening

Continu bewegen!

Hilco vertelt onder andere tegen welke problemen hij daarbij aanliep, hoe zijn opdrachtgevers hierop reageerden, wat dit verandertraject hem uiteindelijk opleverde, wat zijn toekomstverwachtingen zijn en waarom het belangrijk is om continu in beweging te blijven. Hij gaat met Jong Management in gesprek om voor je onderneming de afstemming te blijven zoeken tussen je interne organisatie aan de ene kant en de veranderende markt aan de andere kant. 

Escaperoom & Crazy Piano's

Vervolgens gaan we in teamverband op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch nadenken en samen puzzels, raadsels en andere mysteries op te lossen, moet je proberen binnen één uur te ontsnappen. Alle zintuigen moeten op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Een ontzettend leuk spel om te ontdekken hoe jij onder toenemende druk samenwerkt. De bijeenkomst zal allereerst met een diner en daarna zingend en swingend worden afgesloten bij Crazy Piano’s.

Overnachten 

Mocht je het laat willen maken, dan kun je voor eigen rekening blijven overnachten. Het is een druk weekend in Scheveningen, maar we hebben nu een goedkoper hotel weten te strikken waar je een kamer kunt reserveren: EasyHotel Scheveningen. Een 2-persoonskamer reserveer je voor € 67,- zonder ontbijt, of € 84,90 mét ontbijt. Je kunt rechtstreeks bij het hotel online boeken. Let op: selecteer locatie Scheveningen! 

Inschrijven Jong Management 

 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid