NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Maart

mrt 29

NOA Jong Management Leiderschap versus Leiding geven

Leiderschap Versus Leidinggeven

Locatie: NOA, Nieuweweg 226 te Veenendaal
Inloop met koffie/thee: 15.30 uur
Aanvang: 16.00 uur

 

Wat is het verschil eigenlijk tussen leiding geven en leiderschap? Daar begint deze bijeenkomst van NOA Jong Management mee. Aan de hand van een interessant onderzoek uit de Verenigde Staten geeft trainer Victor van der Sanden heldere uitleg. Direct komen valkuilen en voors en tegens van leiderschaps ontwikkelingsprogramma’s op tafel. Gezamenlijk worden diverse leiderschapsstijlen bekeken. Elke deelnemer maakt een korte test, die ieders persoonlijke stijl van leidinggeven in kaart brengt. Tijdens de bijeenkomst leer je hoe je jouw testresultaten kunt interpreteren en belangrijker: wat je ermee kunt doen!

Interactieve bijeenkomst

De bijeenkomst heeft een hoog interactief gehalte en geeft je direct inzicht in je sterke en zwakke kanten, behoeftes, belangstelling en stressgedrag. Professioneel Birkman coach (een beproefde methode voor het vaststellen van leiderschapsstijlen) helpt ons deze middag veel voorkomende fouten in kaart te brengen en gaat met ons aan de slag om sterke en capabele leiders te ontwikkelen.

 

Naderhand sluiten we deze bijeenkomst graag af in een nabijgelegen restaurant, om tijdens het diner ervaringen met elkaar uit te wisselen en het wel en wee in onze bedrijfstak met elkaar te kunnen bespreken.

Aanmelden

 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid