NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Januari

jan 14

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie Paleis Het Loo

Foto: Sandor Joppen 

 

Graag brengt het bestuur van NOA zaterdag 14 januari 2017 met u een toost uit op het nieuwe jaar. Dit doen we op een schitterende locatie, die u voorafgaande aan de Nieuwjaarsbijeenkomst kunt bezichtigen: Paleis Het Loo in Apeldoorn!  

 

Paleis Het Loo
Ingang Amersfoortseweg - 7313 AA Apeldoorn 

 

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt Paleis Het Loo. De ingerichte kamers en zalen tonen hoe de Oranjes er 300 jaar lang woonden en werkten. Op zaterdag 14 januari a.s. kunt u om 15.00 uur met een gids van het paleis de ‘Koningstour’ doen: gedurende een uur tijd krijgt u de highlights van het museum te zien en hoort u de beste verhalen over het Koningshuis. 

 

Gelukwensen 

Na afloop van de rondleiding brengt de gids u naar de balzaal, waar u NOA-collega’s en relaties van onze vereniging de beste wensen voor het nieuwe jaar kunt overbrengen. Natuurlijk toosten we met elkaar op een succesvol 2017! U kunt natuurlijk ook vanaf 16.00 uur de Nieuwjaarsreceptie bijwonen zonder een rondleiding vooraf.  

 

Programma in het kort

Op het Stallenplein naast de parkeerplaats staat bijzonder vervoer voor alle NOA-gasten klaar, anders is het een behoorlijke wandeling naar Paleis Het Loo. Geniet van fraaie zicht op het paleis, terwijl u zich laat rijden…

 

15.00 uur
Ontvangst gasten in de Koningin Wilhelminazaal met koffie/thee en aanvang van de ‘Koningstour’. In korte tijd hebben we meer dan 150 aanmeldingen voor deze activiteit ontvangen. Om alle museumbezoeken met de paleisgidsen logistiek mogelijk te maken, moeten we de inschrijving hiervoor stopzetten. U kunt nog wel intekenen voor de rondleiding, maar wordt dan op de ‘wachtlijst’ gezet. In week 2 zullen we u berichten als er rondleidingsplaatsen beschikbaar komen. We vragen om uw begrip. Uiteraard bent u te allen tijde welkom bij de receptie om 16.00 uur. 

 

16.00 uur
Aanvang receptie in de Balzaal. 

 

18.00 uur
Officiële eindtijd receptie met uitloop. Om uiterlijk 19.00 uur sluiten we af. Voor alle gasten is er vervoer naar de parkeerplaats (parkeren is gratis, de slagboom wordt vanaf 18.00 uur open gezet). 

 

Overnachten 

Indien u na de NOA Nieuwjaarsreceptie graag wilt overnachten in Apeldoorn, dan kunt u gebruik maken van de korting die NOA heeft bedongen bij het naastgelegen Bilderberg Hotel de Keizerskroon. Het hotel staat bekend om de goede keuken. U kunt daarom ook een arrangement inclusief driegangendiner boeken. Klik hier voor nadere info, de kortingscode en reserveringsmogelijkheden. 

 

Inschrijven

We ontvangen graag uw inschrijving, zodat we voor de organisatie rekening kunnen houden met het aantal verwachte gasten. Deelnemers aan de rondleiding ontvangen in week 2 een bevestiging met aanvullende informatie. Zoals bovenstaand vermeld is inschrijving voor de rondleiding per 23 december 2016 alleen nog mogelijk onder voorbehoud: er is zoveel animo dat we een wachtlijst moeten maken. U ontvangt daarover in januari bericht. 

 

Ja, ik meld mij aan voor zaterdag 14 januari 2017
< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid