NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Juni

jun 9

Modern leiderschap: tweedaagse training voor jonge managers

JM Bijeenkomst

NOA Jong Management organiseert voor maximaal 15 deelnemers een fantastische tweedaagse training om jezelf verder te ontwikkelen in je persoonlijke leiderschapskwaliteiten. Onder deskundige begeleiding en samen met andere jonge managers krijg je de uitdaging om uit je comfortzone te komen en nieuwe vaardigheden aan te leren.

 

LEERDOELEN

Trainer Wilbert Teunissen behandelt wanneer nodig wat theoretische achtergronden, maar het is vooral een ‘doe-training’ en leren van elkaar. Welke thema’s staan er op het programma:

  • Versterk je eigen onderhandelingspositie bij de klant; krijg grip op het onderhandelingsspel, doorzie de machtsbalans en beheers emoties
  • Hoe kun je medewerkers en andere mensen waarmee je moet samenwerken positief beïnvloeden; het toepassen van je leiderschapsstijl, slimme afspraken maken en intervisie toepassen zodat anderen ‘uit zichzelf’ gaan doen wat jij graag wil.
  • Zelfverzekerd spreken in het openbaar; hoe geef je een verrassende elevatorpitch met gebruik van de juiste woorden én lichaamstaal.

 

HET PROGRAMMA

Donderdag 9 juni 2016 start de training om 13.00 uur bij Bilderberghotel De Klepperman in Hoevelaken. Zorg dat je dan goed geluncht hebt, want we houden wel een ‘snack-pauze’ maar gaan door tot 19.30 uur. Dan dineren we gezamenlijk en kunnen we naborrelen, om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Voor elke cursist is een hotelkamer gereserveerd, zodat we vrijdag 10 juni 2016 om 09.00 uur fris en fruitig aan de tweede cursusdag kunnen beginnen. Om 15.30 uur wordt de training afgerond.

 

CURSUSKOSTEN

Deelname aan deze tweedaagse training inclusief hotelovernachting, diner op 9 juni en ontbijt en lunch op 10 juni kost je slechts € 150,- (excl. btw) eigen bijdrage. Drankjes in de bar en gebruik minibar komen voor eigen rekening. We kunnen deze training aanbieden binnen het Sectorplan Afbouw en Onderhoud: dit betekent dat jijzelf, maar ook NOA en het ministerie bijdragen in de kosten om deze training te kunnen volgen. Let op: er zijn slechts 15 deelnameplaatsen, dus schrijf snel in als je mee wilt doen! Eenmaal ingeschreven kun je niet kosteloos annuleren, tenzij een andere jonge manager jouw plaats wil innemen. We rekenen dus echt op je komst!

 

Ja, ik schrijf me in voor de 2-daagse training van Jong Management
< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid