NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Maart

mrt 28

Marketing & Productbeleving in de Natuursteen

Unieke Kans Natuursteenbedrijven

We zijn heel trots dat het is gelukt om de heer Paul Turken te strikken voor 3 boeiende avonden Marketing & Productbeleving in de Natuursteen. Deze interessante avond is tot stand gekomen en wordt u aangeboden door Jong Management Hoofdsector ABN Natuursteen in samenwerking met StoneTech.

 

"Je doet alles net zoveel te laat als je denkt dat je het te vroeg doet" (Paul Turken)

 

Paul Turken (60) is bepaald geen onbekende in de wereld van marketing en communicatie. Na een studie bedrijfskunde in Delft werkte hij achtereenvolgens als vakbondsbestuurder, projectleider in Sri Lanka, wetenschappelijk medewerker en politiek ambtenaar. Daarna richtte hij zijn eigen organisatieadviesbureau op, werd European Media Director van het internationale reclamebureau BBDO en later een van de directeuren van het fusiebedrijf FHV/BBDO. Tegenwoordig is hij senior consultant bij verschillende bedrijven en actief als commissaris. Hij geeft les aan business scholen in Nederland en China als docent Strategische Marketing en Creativiteit en Innovatie. Turken is als business analist betrokken bij het TV programma 'De Rekenkamer' en staat bekend om zijn scherpe analyses van maatschappij en bedrijfsleven. Speciaal voor NOA-leden gaat Turken op drie bijzondere avonden in Zeist dieper in op natuursteen en marketing en scheert hij langs de verschillende afbouwsectoren. 

 

Als lid van de hoofdsector ABN Natuursteen heeft u de mogelijkheid één van deze drie avonden bij te wonen om van Turken te leren, maar vooral ook om mee te discussiëren over de Marketing & Productbeleving in de Natuursteen.

 

Er kan gekozen worden uit de volgende 3 avonden (LET OP: maximaal 20 personen per avond en 1 avond per bedrijf):

 

20  februari 2018

 

18.00 uur Aanvang, inclusief warm buffet
18.30 uur Start bijeenkomst
21.30 uur Einde bijeenkomst

5 maart 2018

18.00 uur Aanvang, inclusief warm buffet
18.30 uur Start bijeenkomst
21.30 uur Einde bijeenkomst

28 maart 2018

18.00 uur Aanvang, inclusief warm buffet
18.30 uur Start bijeenkomst
21.30 uur Einde bijeenkomst

Locatie:

StoneTech, Woudenbergseweg 19 D-1, 3707 HW te Zeist

Aanmelden

U kunt uw aanmelding z.s.m. versturen naar office@stonetech.nl, u zult een bevestiging ontvangen voor inschrijving. (Let op! Maximaal 20 personen per avond, het kan zijn dat uw gewenste datum al vol zit)

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid