NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Maart

mrt 24

Ledenbijeenkomst TNA

Er staan interessante onderwerpen op de agenda! Theo van der Veer van ENCI en onze Arbo-specialist Gert van der Meulen bieden u de ins-and-outs de werking van cement en de effecten van toeslagstoffen, (respirabel kwarts)stof en arboregels voor terrazzobedrijven. Natuurlijk praten we u deze middag bij over actualiteiten. 

 

Van 15.00 uur tot 17.30 uur

Inloop is om 15.00 uur. Verwachte eindtijd is circa 17.30 uur. De TNA-bijeenkomst vindt plaats bij NOA in Veenendaal, Nieuweweg 226. 

 

De werking van cement en de effecten van toeslagmiddelen / hulpstoffen

We hebben de heer ing. Theo van der Veer van ENCI bereid gevonden een voordacht te houden over cement en toeslagmiddelen. Bij ENCI weten ze “alles” over cement. In de voordracht komt onder meer de sterkteontwikkeling en de water-cement-factor aan de orde. ENCI levert zelf geen toeslagmiddelen / hulpstoffen, maar Van der Veer kan u er wel het nodige over vertellen. Welk effect treedt op bij gebruik van toeslagmiddelen en waar moet u op letten als u ze toepast. 

 

Terrazzo en Arbeidsomstandigheden

Gert van der Meulen is bij NOA is de deskundige op het dossier Arbeidsomstandigheden. Hij praat u bij over de consequenties die de afspraken met Inspectie SZW (Arbeidsinspectie) hebben voor bedrijven die terrazzovloeren aanbrengen. Daarnaast gaat hij in op de regelgeving rond (respirabel kwarts)stof.

 

 

Schrijf direct in voor de ledenbijeenkomst
< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid