NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Juni

jun 26

Ledenbijeenkomst Plafond & Wand

NOA Webtv video: Ledenbijeenkomst hoofdsector Plafond- & Wandmontage

26 juni 2018 - aanvang vergadering 15.00 uur

 

Voor alle leden van de Hoofdsector Plafond- & Wandmontage organiseren we een voorjaars-ledenbijeenkomst. U wordt er bijgepraat over vele zaken die in de bedrijfstak spelen. 

Locatie

Hotel Van der Valk
Winthontlaan 4 -6 
3526 KV Utrecht
Aanvang vergadering: 15.00 uur

Het programma 

 

15.00 uur Inloop
15.30 uur Opening en praktische voorbeelden uit de AVG
16.05 uur Plafond- & Wandmontage als BinnneBouwExpert + Opleiden
16.45 uur Pauze
17.15 uur Richtlijn bokjes, horizontaal platen en afsluiting
18.15 uur Aangeklede borrel
19.30 uur Einde bijeenkomst

Praktische voorbeelden uit de AVG

Hoe kunt u bepaalde zaken uit de AVG gemakkelijk in uw bedrijf afdekken?
Gert van der Meulen zal u aan de hand van een paar praktijkvoorbeelden proberen een aantal praktische handvaten te geven.  

Plafond en Wandmontagebedrijven als BinnenBouwExpert.

Hoe kunt u zich promoten als BinnenBouwExpert?
Door intensievere samenwerking werken NOA en NVF nu gemeenschappelijk aan de kansen en de uitdagingen binnen de (droge) afbouw. Maar dit kunnen wij natuurlijk niet alleen! De drie gedefinieerde speerpunten Imago, opleiding en kwaliteit worden hierbij samen met u binnen de sector concreet opgepakt. 

BBE speerpunt opleiden

Hoe zorgen we ervoor dat in onze branche de kwalitatieve afbouwers behouden blijven en hoe zorgen wij voor nieuwe instroom? 
Hilco Nijmeijer neemt u in vogelvlucht mee in de stand van zaken rondom opleiden en opleidingen en vertelt u ook over de regionale samenwerkingsverbanden. U wordt gevraagd om uw mening en in welke mate u een bijdrage wilt en kunt leveren. 

Bokjes

Wat is het beste bokje en welke grenzen zouden er aan dit bokje moeten worden gesteld? 
Gert van der Meulen is door de sector gevraagd om met een richtlijn te komen voor het gebruik van bokjes. Er is namelijk nog geen eenduidige richtlijn over hoe men, met name vanuit veiligheidsoogpunt, met de 50.000 bokjes die er nu zijn op de juiste wijze om moet worden gegaan. inmiddels is een onderzoek voor het veilig werken met bokjes goedgekeurd en om uw belangen goed te kunnen behartigen en te zorgen dat er ook een richtlijn komt waar u profijt van heeft, is input vanuit de verwerkende bedrijven erg gewenst!

Horizontaal platen

Wat vinden de lid bedrijven van deze methode en wat levert het verder nog voor een voordeel op, zeker ook op bedrijfseconomisch vlak? 
Jan van Strijp en Gert van der Meulen wisselen graag ervaringen met u uit. Daarnaast  horen wij graag wat u ervan zou vinden als dit tot de norm zou worden verheven en wat wij in deze verder nog voor u zouden kunnen betekenen? 

Netwerken

Na afloop van de vergadering nodigen we u graag uit voor een aangeklede borrel. Een mooie gelegenheid om met collega’s en vakgenoten bij te praten over alle actualiteiten. Er valt veel nieuws te bespreken, dus zorg dat u er bij bent. 

Inschrijven

 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid