NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

April

apr 19

Ledenbijeenkomst Plafond & Wand

Van Der Valk Utrecht

In het spiksplinternieuwe Van der Valk Utrecht (de deuren openen pas begin volgende maand) organiseren we op 19 april 2017 voor alle leden van de Hoofdsector Plafond- & Wandmontage een ledenbijeenkomst. U wordt er bijgepraat over vele zaken die in de bedrijfstak spelen. 

Locatie

Hotel Van der Valk
Winthontlaan 4 -6 
3526KV Utrecht
Inloop: 16.00 uur
Aanvang: 16.30 uur

Programma in het kort

16.00 uur
Inloop

16.30 uur
Aanvang vergadering
Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

 

  • Onderzoek naar o.a. horizontaal platen en hulpmiddelen
  • Beleidsvoornemens van het bestuur
  • Update technische ontwikkelingen
  • Belangrijke wet- en regelgeving voor uw sector

 

18.30 uur
Na afsluiting van de vergadering, circa 18.30 uur: Borrel en diner

Onderzoek platen monteren en hulpmiddelen

Arbeidsomstandigheden hebben in uw sector volop de aandacht: Steeds is men op zoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden om arbeidsbelasting voor werkenden te verminderen. De Inspectie SZW zit in de droge afbouw zeker niet stil. Het bestuur van NOA en uw hoofdsector blijft daarbij de overheid wijzen op het feit dat het mogelijk moet blijven om op een verantwoorde manier te ondernemen. Desalniettemin willen we onze kop niet in het zand steken en denken we na over nieuwe ontwikkelingen: Is horizontaal platen met gebruikmaking van nieuwe hulpmiddelen een reële optie? Tijdens de ledenbijeenkomst zullen de resultaten van een onderzoek naar onder andere ‘horizontaal platen’ gepresenteerd worden. Lees er hier al meer over. Ook worden er interessante oplossingen gepresenteerd en gedemonstreerd: een nieuwe trap en de Scaffmover, om kamersteigers te verplaatsen zonder af te stappen. Jan van Strijp en Gert van der Meulen leggen het u uit en willen ook graag met u van gedachten wisselen over wat er zal gebeuren als wij als sector plafond & wand niets doen. 

Beleidsvoornemens bestuur hoofdsector Plafond- & Wandmontage

Het bestuur van uw hoofdsector heeft onlangs een nieuw beleidsplan vastgesteld. Wat dat betekent, wil voorzitter Hilco Nijmeijer graag toelichten. Natuurlijk zijn uw suggesties daarbij ook van harte welkom! 

Update technische ontwikkelingen 

Het Technisch Bureau Afbouw komt dagelijks in aanraking met technische ontwikkelingen in de droge afbouw. De meest opvallende zaken zullen door Hermen de Hek van TBA worden toegelicht. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en ideeën.

Update belangrijke ontwikkelingen wet- en regelgeving 

Vanwege de verkiezingen van de Tweede Kamer op 15 maart 2017 zijn er momenteel weinig nieuwe wetten. Toch nemen wij u kort mee in de nieuwste ontwikkelingen en geven we een update belangrijke regelgeving, waar u in uw dagelijkse praktijk rekening mee moet houden. Het secretariaat van NOA beantwoordt dan ook graag uw vragen.

Netwerken

Na afloop van de vergadering nodigen we u graag uit voor een borrel en een diner. Een mooie gelegenheid om met collega’s en vakgenoten bij te praten over alle actualiteiten. Er valt veel nieuws te bespreken, dus zorg dat u er bij bent. 

Inschrijven

 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid