NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Januari

jan 10

Jong Management - Zeist

Een speciale bijeenkomst van NOA Jong Management om 14:00 uur in Hotel Restaurant Oud London, Woudenbergseweg 52 te Zeist. Ook je partner is deze bijeenkomst van harte welkom, zodat jullie ook de NOA Nieuwjaarsreceptie kunnen bezoeken. 

 

Het programma

14.00 uur:         Inloop en welkom met koffie/thee. Er zijn broodjes voor een kleine lunch.

14.30 uur:         Lezing van Nico Bakker over managen in tijden van crisis.

15.30 uur:         NOA Nieuwjaarsreceptie

18.00 uur:         Diner Jong Management

 

Management in crisistijd

Nico Bakker is eigenaar van een groot aantal horecabedrijven in ons land waaronder Oud London. Hij biedt ons een kijkje in de keuken van een bruisend horecacomplex. Welke gestroomlijnde bedrijfsprocessen zorgen ervoor dat het viersterren hotel restaurant Oud-London de crisis doorstaat? Zaken als planning en communicatie móeten goed zijn, want een negatieve klantbeleving is funest… Het wordt dus interessant om tips van deze horecaman pur sang te vertalen naar onze afbouwondernemingen!

 

Nieuwjaarsreceptie

Na de voordracht van de heer Bakker mengen we ons onder alle bezoekers van de NOA-Nieuwjaarsreceptie. Een mooi moment om ons netwerk te vergroten en kennis te maken - of bij te praten - met de vele collegaleden, partners en relaties van NOA.  

 

Diner met Jong Management

Na afloop van de receptie willen we graag met de leden van Jong Management en alle meegekomen partners dineren. Hiervoor vragen we een eigen bijdrage van € 25,- per persoon (de nota versturen we week 2, zodat je de eigen bijdrage voor aanvang van de bijeenkomst kunt overmaken).

 

Meld je hieronder aan voor deze bijeenkomst. Afhankelijk van het aantal deelnemende personen wordt het restaurant voor ons diner gekozen. Hierover ontvangen de deelnemers nog nader bericht. Voor onze organisatie is het handig zo spoedig mogelijk te vernemen op hoeveel personen we kunnen rekenen. Aarzel dus niet en schrijf in!

 
< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid