NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Oktober

okt 8

Jong Management bijeenkomst bij Knauf

Als jonge manager vind je het vast interessant om te zien hoe een toonaangevende leverancier zich in de markt positioneert?

 

KIJKJE IN DE KEUKEN…

NOA leden van Jong Management zijn daarom op 8 oktober  2015  van harte welkom  bij Knauf in Oosterhout.Hier is kort geleden de gipsplatenfabriek van Knauf gevestigd. We nemen graag de gelegenheid te baat om  een kijkje in de gipsplatenfabriek te nemen. Wij denken dat veel jonge managers benieuwd zijn naar het productieproeces van gipsplaten.

 

KIJKJE IN HET HOOFD VAN…

Rob van Groningen, directeur van Knauf, vertelt ons deze bijeenkomst hoe hij tegen Knauf aan keek toen hij 10 jaar geleden het roer overnam. Wat waren de kansen en bedreigingen? Welke koers is er uitgezet en welke doelen zijn er gesteld?Rob praat ons open en eerlijk bij over de soms lastige wijzigingen die hij in de organisatie en strategie moest (laten) doorvoeren. Wij zijn benieuwd welke effecten de crisis en de veranderende markt hebben gehad op zijn visie. Daar mogen we hem vast kritisch over doorzagen?

 

Programma in het kort

15.00 uur   Ontvangst bij Knauf, Logistiekweg 7, Oosterhout
15.30 uur   Rondleiding door de fabriek
16.00 uur   Presentatie Rob van Groningen
17.30 uur   Borrel
18.00 uur   Diner op een externe locatie

 

Inschrijven

Jonge managers, lid van NOA of als kaderpersoneel werkzaam bij een NOA-bedrijf, kunnen tot hun veertigste levensjaar gratis lid worden van NOA Jong Management. Eenmaal lid kun je tot je 45ste verjaardag deelnemen aan activiteiten van Jong Management. Inschrijven voor deze activiteit is mogelijk tot 2 oktober 2015. 

 

Inschrijven 8 oktober 2015
< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid