NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Oktober

okt 12

Evenement over uw toekomst in de afbouw

Koetshuis De Haar

Locatie: Koetshuis de Haar - Kasteellaan 1 - 3455 RR Haarzuilens

Download routebeschrijving

 

Inloop vanaf: 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur
Afsluiting met borrel: 17.00 uur

 

In twee uur tijd neemt dagvoorzitter Rens de Jong, bekend van BNR NewsRadio, u in razend tempo mee naar de komende vijf tot tien jaar. Hoe staan we er als bedrijfstak voor? Waar liggen uw persoonlijke kansen? En welke bedreigingen liggen er op de loer? Maar belangrijker: hoe kunt u zich hier tegen wapenen en op voorbereiden om succesvol te blijven ondernemen? 

Interactieve bijeenkomst 

Het wordt een afwisselende en vooral interactieve bijeenkomst. Middels een ingenieus smartphone systeem kunt u telkens mee discussiëren, stellingen beantwoorden en suggesties geven. Handig voor NOA, maar vooral voor u ook superleuk om te doen. Vrijdagmiddag 12 oktober wordt daarom echt het moment om u klaar te maken voor verandering…

Onderzoek naar uw toekomst

We hebben namelijk onderzoek laten doen door USP Marketing Consultancy naar de Toekomst van de Afbouw. Heel veel leden hebben aan dit onderzoek meegewerkt. Ook veel opdrachtgevers, aannemers, (interieur)architecten en woningcorporaties gaven hun mening, waardoor we u interessante gegevens kunnen presenteren. We hebben uitgezocht hoe opdrachtgevers stukadoorsbedrijven, vloerenbedrijven, natuursteenbedrijven en plafond- en wandmontagebedrijven beoordelen. Denkt u dat dit overeenkomt met uw eigen waardering? Op 12 oktober krijgt u het precieze inzicht!

Opleidingsmogelijkheden 

U krijgt die middag ook korte, krachtige informatie over opleidingsmogelijkheden en de initiatieven om nieuwe vakkrachten te werven. Als u behoefte heeft aan extra mankracht, dan is dit zeker ook een reden om naar kasteel de Haar te komen. Laat u tijdens dit evenement verrassen, want er is volop nieuws te melden, waar u direct uw voordeel mee kunt doen voor uw eigen onderneming. 

Aanmelden

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid