NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Maart

mrt 21

Cursus Smartphone fotografie en méér handige apps in de afbouw

Fotografie

Van 10:00 tot 16:30 uur - NOA-Afbouwcentrum Veenendaal

 

Geen idee hoe je aan beeldmateriaal moet komen om je bedrijf in de picture te krijgen en te houden? En welke andere nieuwe apps er speciaal voor afbouwbedrijven ontwikkeld zijn om het werk makkelijker te maken? Volg dan de workshop: een praktische en effectieve training, die ook nog eens ontzettend leuk is.

 

Als ondernemer moet je heel veel kunnen: acquisitie, verkoop, administratie, uitvoering, management én promotie. Maar wie heeft (of maakt?) er tijd om met een spiegelreflexcamera terug te gaan naar dat opgeleverde werk, om je eindproduct mooi aangelicht en gestyled op de foto te zetten? Dat gebeurt maar weinig. En alle administratieve rompslomp om op het project alles bij te houden is ook regelmatig een vergeten kindje… Daarom bieden we een praktische workshop aan: met uw smartphone leert u diverse apps handig te gebruiken. 

 

Onder begeleiding van een professionele fotograaf gaat u aan de slag en u krijgt handige tips en slimme foefjes om hele mooie foto’s te maken, gewoon met uw eigen smartphone. Ook krijgt u deze dag korte, krachtige uitleg over het gebruik van geheel nieuwe apps om uw werkinstructie en oplevering digitaal te regelen. 

 

Docent: Else Kramer - Vakfotograaf en trainer

Kosten & voorwaarden

U betaalt: € 125,- excl btw
Minimum aantal deelnemers: 10, maximaal 15
Bekijk de algemene deelnamevoorwaarden

Inschrijven

Bekijk hier de andere vaktechnische trainingen en schrijf direct in!

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid