NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

April

apr 30

Cursus Klimmaterieel keuren

Cursus Klimmaterieel Keuren

Van 13.00 tot 17.00 uur - NOA Afbouwcentrum Veenendaal

 

Sinds de invoering van de Arbowet is het periodiek keuren van ladders, trappen en rolsteigers verplicht, net als gereedschap. Wilt u dit zelf conform NEN 2484 en NEN-EN 1004 kunnen doen? Dan is deze erkende en praktisch ingevulde cursus een goede keuze! De cursus leidt keurmeesters op een praktische wijze op tot erkend keurmeester klimmateriaal. 

 

Tijdens deze cursus leert u waarom, wanneer en door wie er gekeurd mag worden. Ook het hoe en waarom over wetgeving en normen wordt behandeld. Ook de risico’s die het werken op ladders, trappen en rolsteigers met zich meebrengen, moeten verplicht worden doorgenomen. Daarna worden in onze praktijkhal veel voorkomende gebreken aan ladders, trappen en rolsteigers bekeken en beoordeeld. Uiteraard hoort daar ook de visuele inspectie bij, krijgt u de grenswaarden en afkeurcriteria toegelicht en leert u over de administratieve afhandeling van keuringen. 

 

De cursus sluit u af met een praktijktoets. Het certificaat keurmeester ladders, trappen en rolsteigers wordt u door het opleidingsinstituut verstrekt.

 

Docent: Gert Bronkhorst - Ingenium

Kosten & voorwaarden

Cursusprijs: € 125,- excl. btw
Minimum aantal deelnemers: 10
Bekijk de algemene deelnamevoorwaarden

Inschrijven

Bekijk hier de andere vaktechnische trainingen en schrijf direct in!

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid