NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Oktober

okt 4

BinnenBouw Ondernemerstalk Dwingeloo

Ondernemerstalk

4 oktober 2018 - Hotel Van der Valk - Oude Postweg 8 te Spier

 

Leden van de Hoofdsector Plafond- & Wandmontage uit de 3 noordelijke provincies zijn van harte uitgenodigd voor de allereerste editie van de BinnenBouw Ondernemerstalk. Misschien denkt u: “BinnenBouw Ondernemerstalk… huh? Heb ik iets gemist?“ Nee hoor, dit is namelijk de eerste keer dat we voor leden uit de regio en met u zo’n bijeenkomst organiseren. 

 

NOA en de NVF (fabrikanten voor plafond- en wandmaterialen) zijn sinds vorig jaar intensiever gaan samenwerken. We willen gezamenlijk de afbouwsector naar een hoger niveau tillen. Daarbij staan de volgende thema’s centraal: imago, opleiding en kwaliteit. Onder de naam ‘BinnenBouw Experts’ zetten beide brancheverenigingen direct kracht bij het gezamenlijke ambitieniveau. Tijdens de eerste Ondernemerstalk willen samen met u de hoofdthema’s beet pakken. 

PROGRAMMA IN HET KORT:

16.30 – 17.00: Inloop

17.00 – 17.45: Deel 1, lezing ‘Klanten als extra verkoopkanaal’

17.45 – 18.45: Diner inclusief tafelgesprek

18.45 – 19.30: Ervaringen delen (plenair)

19.30 – 20.00: Deel 2, kwaliteit afbouwers door opleiden

20.00 – 20.30: Borrel en einde BBE Ondernemerstalk 

WE HEBBEN DEZE AVOND TWEE THEMA’S 

Deel 1: Klanten als extra verkoopkanaal 

Welke ondernemer wil dat nou niet: Klanten die jou extra omzet brengen. Hoe zorg je ervoor dat jouw klanten dit doen? Wat doe je wel en wat niet?

 

Tijdens de allereerste editie van de BinnenBouw Ondernemerstalk staat dit thema centraal. De avond start met een inspirerende lezing van een klantenexpert Jean Paul van Tremio. Tijdens het diner gaan alle deelnemers met elkaar in gesprek om eigen klantervaringen te delen. Na het eten worden deze ervaringen in de groep met elkaar gedeeld. Het beoogde resultaat is dat u nieuwe inzichten en handige tips hebt gekregen die u direct kunt toepassen. 

 

Deel 2: Kwaliteit afbouwers door gezamenlijk op te leiden

Hoe zorgen we ervoor dat onze binnenbouwbranche de kwalitatieve afbouwers blijven behouden en voor nieuwe instroom zorgen?

 

Dit thema wordt geleid door Hilco Nijmeijer, voorzitter NOA hoofdsector Plafond- & Wandmontage. Hij zal u in vogelvlucht op de hoogte brengen van de stand van zaken rondom opleidingen binnen de branche. Vervolgens presenteert hij een idee van regionale samenwerkingsverbanden op het gebied van opleiden. U wordt gevraagd om uw mening en in welke mate u een bijdrage wilt en kunt leveren.  

INSCHRIJVEN 

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid