NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Januari

jan 25

Bijeenkomst NOA Jong Management Assen

Afbouwcentrum Noord Nederland

NOA Jong Management organiseert deze bijeenkomst speciaal voor alle jonge ondernemers (in wording) van een NOA-bedrijf (eigenaar of werknemer). De officiële uitnodiging wordt binnenkort verzonden, maar geïnteresseerden kunnen zich uiteraard al aanmelden. 

Locatie:

Vakcentrum Schilderen, Stukadoren en Afbouw Noord Nederland
Aziëweg 2
Assen
Aanvang: 15.30 uur (inloop met koffie/thee vanaf 15.00 uur)

 

Deze bijeenkomst behandelen we drie zeer actuele thema’s. We zijn er trots op dat praktiserend ondernemers bereid zijn hun kennis en kunde met ons te delen. Natuurlijk is er deze bijeenkomst volop ruimte om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen: 

Van onderaannemer naar nevenaannemer

Hilco Nijmeijer vertelt waarom hij deze transitie voor zijn plafond- en wandmontagebedrijf heeft gemaakt, hoe hij dit heeft gedaan, welke problemen hij tegen kwam en hoe hij dit tezamen met alle medewerkers heeft opgelost. Maar ook: hoe reageren opdrachtgevers, wat levert het je op om nevenaannemer te worden en wat zijn de toekomstverwachtingen? 

Rondje door het vakcentrum

In alle afbouwsectoren is een nijpend tekort aan vakkrachten en alle technieksectoren vissen in dezelfde vijver van leerlingen. Hoe pakt de manager van het opleidingscentrum Noord Nederland, Harjan Groenhof, het opleidingsbeleid aan? Tijdens een rondgang door het vakcentrum legt hij uit wat we met elkaar kunnen doen om voldoende jonge talenten te enthousiasmeren voor onze mooie beroepen. 

De woonbeleving van de klant

Yvonne Elting komt met haar gloednieuwe truck met oplegger naar het vakcentrum om te laten zien hoe zij een bijzondere weg heeft ingeslagen om decoratieve technieken aan de man te brengen. Samen met haar vader is een gedegen toekomstplan voor hun ondernemingen gemaakt en ze legt haar collega jonge managers graag uit hoe en waarom zij nu specifiek inspelen op de woonbeleving van klanten: welke keuzes zijn gemaakt, wat doet ze in haar mobiele showroom én hoe werkt ze samen met diverse producenten. 

 

Truc Met De Truck

 

Na afloop kan er in een nabijgelegen restaurant worden doorgepraat over alle opgedane informatie. Deelname voor leden van NOA Jong Management is geheel gratis. 

 

Direct aanmelden

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid