NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

April

apr 19

Arbo / RI&E Natuursteen

RI&E

Van 15.00 tot 18.00 uur - NOA Afbouwcentrum Veenendaal

Het hebben en tijdig actualiseren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie, oftewel RI&E, is een wettelijke verplichting. Hiervoor kunt u als natuursteenbedrijf gebruik maken van de branche specifieke RI&E.

 

Als u minder dan 25 personeelsleden in dienst heeft, dan voldoet u zonder verdere (dure) toetsing meteen aan de wettelijke eisen voor een RI&E met Plan van Aanpak. Bedrijven met meer dan 25 man personeel hoeven deze RI&E na volledige invulling alleen nog maar te laten toetsen door een extern deskundige. 

 

Heeft uw bedrijf geen goede RI&E met een bijbehorend Plan van Aanpak, of is deze dringend aan een update toe, dan is dit uw kans! De hoofdsector ABN Natuursteen organiseert hiervoor twee bijeenkomsten in de regio dit jaar. Tijdens de bijeenkomst krijgt u uitleg én gaat u achter uw laptop direct aan de slag om de RI&E voor uw eigen onderneming te maken. De docent helpt u dan ook op weg met de Arbocatalogus Natuursteen. Deze arbocatalogus voor de sector biedt u praktische info om op een goede manier met gezondheids- en veiligheidsrisico’s in uw bedrijf om te gaan.  

 

Tijdens de cursus start u uw eigen RI&E met Plan van Aanpak, die u online kunt bewaren en kunt actualiseren. Mooier kunnen we de wetgeving niet voor u maken, maar met deze cursus maken we het u wel makkelijker om er aan te voldoen!  

 

Er zijn aan deze cursus geen kosten verbonden. Minimum aantal deelnemers: 10, maximaal 20.

Aanmelden

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid