NOA Menu

NOA Kenniscentrum

< Terug naar het agenda overzicht

Agenda

Juni

jun 2

ALV Huizen

ALV 02

Locatie: De Botterwerf Havenstraat 300 te Huizen

 

De Algemene Ledenvergadering van NOA steken we dit jaar in een ander jasje! De officiële agendapunten willen we natuurlijk net als andere jaren met u bespreken, maar de setting is al geheel in stijl van het aanvullend programma: De Botterwerf in Huizen, waar het hele jaar door authentieke botters worden onderhouden en gerestaureerd, wordt speciaal voor NOA ontruimd en klaargemaakt voor de vergadering. Nadat de agenda is behandeld, krijgt u uitleg over het aansluitende netwerkprogramma. Download direct de vergaderstukken.

 

Na de lunch start de regatta: een zeilwedstrijd met botters! Misschien vaart u mee in het zeilteam van een begunstigend lid of afdeling, of u vormt een team met andere leden die zich voor de Ledenvergadering aanmelden. Aan de wedstrijd kunnen maximaal 200 personen deelnemen, dus schrijf snel in! Bent u iets minder fanatiek met zeilen, maar wilt u wel graag deelnemen aan het informele netwerkprogramma, dan kunt u dat ook aangeven. We maken er voor iedereen een gezellige dag van. 

 

Programma:

10.00 uur
Inloop met koffie/thee

10.30 uur
Aanvang Algemene Ledenvergadering

12.30 uur
Afsluiting ledenvergadering en lunch

13.00 uur
Start zeilwedstrijd, alternatief programma voor minder fanatieke zeilers

18.00 uur
Prijsuitreiking en barbecue 

Hoe verloopt de regatta?

De organisatie deelt teamleden in op een schuit. Er zijn ook samengestelde teams van begunstigende leden en NOA-(sector)afdelingen. Elk team gaat na de lunch aan boord van de in de haven gereed liggende botters. Van de ervaren schipper en zijn assistent krijgt u uitleg en instructies. Om te winnen moeten de handen deze middag namelijk wel uit de mouwen worden gestoken! Terwijl de botters het Gooimeer opvaren, kan er alvast geoefend worden, om een ge-olied team te vormen. Daar ligt het startschip… nadat alle wedstrijdboten op lijn zijn gaan liggen, wordt het startschot gegeven en gaat de sportieve strijd van start. Welk team weet het uitgezette parcours het snelste te bevaren? Na terugkomst wordt het winnende team bij de Botterwerf gehuldigd. Voor eenieder is er traditionele Beerenburger en een gezellige barbecue. 

 

ALV 01

Geen zeebonk?

Bent u geen stoere zeeman, maar wilt u na het bijwonen van de ledenvergadering iets minder fanatiek ook genieten van het informele netwerkprogramma? Noteer dit dan op het inschrijfformulier. We zullen voor een aangepast programma zorgen. 

Overnachten

Wilt u tijdens het gezellige programma graag wat drankjes nuttigen en niet meer naar huis rijden, dan inventariseren we voor u de mogelijkheden om in de omgeving te overnachten en een taxiservice aan te bieden. Hotelkosten komen wel voor eigen rekening. Noteer uw wensen s.v.p. op het inschrijfformulier. 

Sportief, gezellig én nuttig!

Zaterdag 2 juni combineren we met dit programma graag het nuttige met het aangename. U raakt weer goed op de hoogte van alle ontwikkelingen bij uw branchevereniging, leert NOA-collega’s op een informele wijze anders kennen en heeft alle tijd om te netwerken en te sparren over ondernemerszaken. Zorg dat u er bij bent. Schrijf snel in, want er is maximaal plek voor 200 wedstrijdvaarders!

Aanmelden

< Terug naar het agenda overzicht

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid