NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Populaire kerstpakketten

door: Webbeheer
29 november 2018 | Relatiebeheer

Kerstpakketten zijn onverminderd populair. Onderzoek laat zien dat er de laatste jaren een stijging is van het aantal bedrijven dat een kerstpakket aan het personeel geeft. De groei heeft ongetwijfeld te maken met het einde van de economische crisis.

lees meer

Nieuwe mogelijkheden op LinkedIn

door: Webbeheer
22 november 2018 | Relatiebeheer

Bent u ook actief op het zakelijke sociale netwerk LinkedIn? De makers van LinkedIn zijn druk geweest, want er komen weer wat nieuwe functionaliteiten bij. Voor de fanatieke “LinkedInners” hebben we vast wat nieuwtjes op een rijtje gezet.

lees meer

StoneTech & Partners event

door: Webbeheer
3 april 2018 | Relatiebeheer

Op 25 mei 2018 houdt begunstigend lid StoneTech ter ere van haar 25-jarig jubileum open huis in Zeist. U bent van harte uitgenodigd om dit feest mee te vieren.

lees meer

NOA Afbouw op jouw Facebook tijdlijn

door: Jolanda Reede
1 februari 2018 | Relatiebeheer

Facebook heeft onlangs aangekondigd dat posts van vrienden en familie het belangrijkst worden op jouw tijdlijn en daarom voorrang krijgen op bedrijfspagina’s. Maar je wilt natuurlijk ook niets van NOA missen! Hoe los je dit op?

lees meer

Hoe verminder je SPAM?

door: Webbeheer
24 augustus 2017 | Administratie Relatiebeheer

Spam is de verzamelnaam voor ongewenste elektronische post. Niemand zit er op te wachten… Helaas is spam niet geheel te voorkomen, maar er zijn wel wat mogelijkheden om de toestroom van spam te beperken.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid