NOA Menu

NOA Kenniscentrum

BpfBOUW bouwt stevig verder aan verantwoord beleggen

door: Frank Rohof
14 juni 2018 | Management

BpfBOUW, het pensioenfonds voor de bouw, vindt het belangrijk dat de pensioenpremies die werkgevers en deelnemers elke maand afdragen op een verantwoorde manier worden belegd. Daarom kijken de vermogensbeheerders van het fonds al een aantal jaren verder dan alleen naar rendementen, risico’s en kosten.

lees meer

Wat u moet weten over de nieuwe privacywet

door: Gert van der Meulen
29 maart 2018 | Management

De AVG, oftewel de Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook bekend onder de Engelse afkorting GDPR, geldt voor elke ondernemer of organisatie die te maken heeft met persoonsgegevens. Elke naam van uw klant is al een persoonsgegeven. Deze nieuwe wet moet u dus gaan naleven. Waar moet u op gaan letten?

lees meer

Internet biedt kansen, maar wat zijn de risico's?

door: Webbeheer
1 maart 2018 | Management

Als vakman werkt u vooral op locatie, maar ook voor u zijn de computer, e-mail en het internet niet meer weg te denken uit uw bedrijfsvoering. Maar wat gebeurt er als uw computers worden getroffen door gijzelsoftware (ransomware) of als er privacygevoelige gegevens op straat komen te liggen?

lees meer

De hoi, hoi weken

door: Peter Schoonderwoerd
23 januari 2018 | Management

Het advies van een collega NOA-lid om nog eens te benadrukken dat wij naast beoordeling van de diverse collectieve regelingen ook verzekeraars benaderen voor individuele voorstellen hebben wij zeer ter harte genomen.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid