NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Pas op: struikel- of valpartij

door: Webbeheer
5 april 2018 | Praktijk

Het blijft oppassen geblazen: een rommelige werkvloer of slecht schoeisel. Maar liefst 44 procent van de medewerkers op de werkvloer in een fabriek, werkplaats of buitenlocatie geeft aan weleens een struikel- of valpartij te hebben meegemaakt.

lees meer

Inkomsten uit stenen

door: Peter Schoonderwoerd
4 april 2018 | Praktijk

Velen van u hebben in het verleden onroerend goed aangeschaft om al dan niet over te gaan tot verhuur aan derden. Daarom wat aandachtspunten.

lees meer

Exclusieve decoraties

door: Webbeheer
3 april 2018 | Praktijk

Prinssen, onderdeel van begunstigend lid DPG, introduceert Stucco d’Or: Hoogwaardige decoratieve producten voor de stukadoor.

lees meer

‘Goed werk is geen zwaar werk’

door: Webbeheer
3 april 2018 | Praktijk

Begunstigend lid Strikolith is er naar eigen zeggen in geslaagd om een “baanbrekend O2 gevelisolatiesysteem” te ontwikkelen dat niet alleen voordelen heeft voor de eindgebruiker, maar ook voor de vakman.

lees meer

Natuurlijke muren!

door: Webbeheer
3 april 2018 | Praktijk

Begunstigend lid PUURkleur, de Nederlandse importeur van de decoratieve producten van de Italiaanse leverancier Giorgio Graesan, introduceert Muro Naturale. Dat is een natuurlijke, matte, pleister welke in slechts één laag wordt aangebracht.

lees meer

Drama in de rechtbank

door: Ingeborg van Leusden
28 februari 2018 | Praktijk

Daar waar ik normaal gesproken midden- en kleinbedrijven bijsta, kwam er nu een particulier op mijn pad met een behoorlijk probleem.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid