NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Te heet onder de voeten

door: Armand Landman
23 januari 2018 | Werkvoorbereiding Praktijk

In een badkamer bracht een onderaannemer een terrazzo vloerafwerking aan. Onder die afwerking legde een installateur vloerverwarming. Er ontstaan scheurtjes in de terrazzo bovenlaag, maar komt dat door het ontbreken van kantstroken of is er hier iets anders aan de hand?

lees meer

'Isolatietsunami' op komst

door: Rob van Boxtel
23 januari 2018 | Werkvoorbereiding Praktijk

De overheid heeft met een groot aantal partijen in Nederland het energieakkoord getekend. Hierin is vastgelegd dat in 2050 alle 7 miljoen Nederlandse woningen “nul-op-de-meter” woningen (NOM) dienen te zijn.

lees meer

Het veldwerk van de advocaat

door: Ingeborg van Leusden
20 december 2017 | Praktijk Werkvoorbereiding

Om het stoffige imago van de advocaat, die de hele dag contracten en algemene voorwaarden zit te bestuderen, toch iets op te fleuren wil ik u in deze bijdrage meenemen naar een deskundigenonderzoek. Voor ons advocaten een spannend uitje in ons toch doorgaans saaie bestaan.

lees meer

Innovatie van Deltec Tape: Deltec Maskeertape GPE

door: Armand Landman
19 december 2017 | Praktijk Techniek

Deltec Maskeertape GPE is een speciale maskeertape met een intern verstevigde drager. Dit maakt de tape extreem sterk en biedt een perfecte bescherming tegen scherp gereedschap zoals troffels, spanen en spackmessen. Dit om beschadigingen aan ondergronden te voorkomen.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid