NOA Menu

NOA Kenniscentrum

99 Oplossingen tegen werkstress

door: Webbeheer
7 september 2017 | Management Personeel

Werkstress is sinds een aantal jaren beroepsziekte nummer één. Omdat er niet één knop is waar aan gedraaid kan worden om stress te verminderen, worden er op de website duurzameinzetbaarheid.nl maar liefst 99 oplossingen geboden.

lees meer

Ziek tijdens vakantie

door: Gert van der Meulen
11 juli 2017 | Personeel

Wat als een werknemer vlak voor of tijdens de vakantieperiode ziek wordt? Hoe moet u omgaan met het ziekteverzuim zelf, de loondoorbetalingverplichting, de vakantiedagen en/of ATV-dagen.

lees meer

Uitgelicht: opleiding natuursteenbewerker

door: Louw Elzinga
11 juli 2017 | Personeel Management

Binnen de natuursteenbranche hebben we te maken met vergrijzing. De gemiddelde leeftijd van natuursteenbewerkers is rond de 55 jaar. Komende jaren gaan er zeer veel vakmensen met pensioen. Daarom is het nu de tijd om nieuwe, enthousiaste werknemers in deze mooie branche op te leiden.

lees meer

Praktische training preventiemedewerker ArboNed

door: Webbeheer
30 juni 2017 | Personeel Management

Op 1 juli 2017 is de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) officieel van kracht. Hierin wordt de betrokkenheid van werkgevers en werknemers bij de arbodienstverlening vergroot en staat preventie nog meer centraal. Begunstigend lid ArboNed helpt u graag om alle punten uit de vernieuwde Arbowet in orde te maken.

lees meer

Toolkit voor pensioenvragen van uw werknemers

door: Gert van der Meulen
28 juni 2017 | Personeel Management

Regelmatig zijn er werknemers die hun werkgever benaderen met vragen over het pensioen. Die vragen zijn niet altijd eenvoudig te beantwoorden. In de zogenaamde HR-toolkit wordt op eenvoudige wijze een aantal zaken over het pensioen van uw werknemer uiteengezet.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid