NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Eén inlogmiddel voor ondernemers

door: Webbeheer
12 juli 2017 | Management Administratie

In oktober wordt eHerkenning ingevoerd, waarmee u als ondernemer nog maar één inlogmiddel nodig heeft om zaken als belastingen, subsidies, voertuigoverschrijvingen en wijzigingen in het Handelsregister te regelen. Op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, maken de Belastingdienst, UWV, de RDW, de Kamer van Koophandel (KvK), Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), de Gemeente Den Haag en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hierover afspraken.

lees meer

Voorkom een ransomware-aanval

door: Webbeheer
28 juni 2017 | Administratie Management

Vorige maand schrikte de wereld op door de WannaCry-ransomware. Het nieuwe virus, dat dinsdag 27 juni verspreid werd, is waarschijnlijk nóg geavanceerder. Waar moet u op letten om te voorkomen dat criminelen gaten vinden in uw computerbeveiliging.

lees meer

Nieuwe verkeersborden

door: Webbeheer
21 juni 2017 | Administratie

Op 1 juli 2017 kunt u langs de weg nieuwe verkeersborden aantreffen. Er worden namelijk 14 nieuwe borden ingevoerd, om meer duidelijkheid in bepaalde verkeerssituaties te bieden.

lees meer

Voorkom dat klanten niet betalen

door: Webbeheer
17 mei 2017 | Verkoop Administratie

Wanbetalers zijn een grote bron van ergernis voor elke ondernemer. U heeft er tijd en geld in gestopt om iets moois te maken, maar vervolgens wordt uw rekening niet betaald. Omdat de klant niet wil of kan betalen. Een paar tips om dat te voorkomen.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid