NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Voorkom dat klanten niet betalen

door: Webbeheer
17 mei 2017 | Verkoop Administratie

Wanbetalers zijn een grote bron van ergernis voor elke ondernemer. U heeft er tijd en geld in gestopt om iets moois te maken, maar vervolgens wordt uw rekening niet betaald. Omdat de klant niet wil of kan betalen. Een paar tips om dat te voorkomen.

lees meer

Omzetverwachtingen voor 2017

door: Webbeheer

In het eerste kwartaal van 2017 heeft USP architecten, aannemers, afbouwers, installateurs, klussenbedrijven en de handel gevraagd naar hun omzetontwikkeling in 2016 en de verwachtingen voor het lopende jaar. 2016 was voor velen een goed jaar was, maar zet dit nu door, of verwacht men een stabilisatie?

lees meer

Reparatie 3e WW-jaar komt er aan

door: Gert van der Meulen

Minister Asscher heeft bekend gemaakt dat werknemers per economische sector premie gaan afdragen in cao-fondsen, van waaruit de WW na het tweede jaar ziekte betaald moet worden. Hoe dit concreet gaat werken voor onze afbouwsector en hoe hoog de premie wordt, is nog niet bekend.

lees meer

Fraude- en cyberrisico’s vragen om aandacht

door: Peter Schoonderwoerd
19 april 2017 | Administratie Management

Wist u dat maar liefst 82% van de bedrijven minstens één keer slachtoffer is geweest van fraude? En dat ongeveer hetzelfde percentage te maken heeft gehad met een cyberaanval of andere veiligheidsrisico’s zoals diefstal van informatie? Wat zijn de risico’s en wat verstaan we onder cyberrisico’s?

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid