NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Uw flexibele schil op orde

door: Gert van der Meulen
6 november 2017 | Administratie Personeel

Veel bedrijven maken gebruik van een flexibele schil om werk uit te voeren. Het is belangrijk dat de opdrachtgever zo min mogelijk risico loopt en dat u voldoet aan de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA), Wet Arbeid Vreemdelingen (WAV) en de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

lees meer

Hoe verminder je SPAM?

door: Webbeheer
24 augustus 2017 | Administratie Relatiebeheer

Spam is de verzamelnaam voor ongewenste elektronische post. Niemand zit er op te wachten… Helaas is spam niet geheel te voorkomen, maar er zijn wel wat mogelijkheden om de toestroom van spam te beperken.

lees meer

Eén inlogmiddel voor ondernemers

door: Webbeheer
12 juli 2017 | Management Administratie

In oktober wordt eHerkenning ingevoerd, waarmee u als ondernemer nog maar één inlogmiddel nodig heeft om zaken als belastingen, subsidies, voertuigoverschrijvingen en wijzigingen in het Handelsregister te regelen. Op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, maken de Belastingdienst, UWV, de RDW, de Kamer van Koophandel (KvK), Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), de Gemeente Den Haag en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hierover afspraken.

lees meer

Voorkom een ransomware-aanval

door: Webbeheer
28 juni 2017 | Administratie Management

Vorige maand schrikte de wereld op door de WannaCry-ransomware. Het nieuwe virus, dat dinsdag 27 juni verspreid werd, is waarschijnlijk nóg geavanceerder. Waar moet u op letten om te voorkomen dat criminelen gaten vinden in uw computerbeveiliging.

lees meer

Nieuwe verkeersborden

door: Webbeheer
21 juni 2017 | Administratie

Op 1 juli 2017 kunt u langs de weg nieuwe verkeersborden aantreffen. Er worden namelijk 14 nieuwe borden ingevoerd, om meer duidelijkheid in bepaalde verkeerssituaties te bieden.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid