NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Natuurlijke muren!

door: Webbeheer
3 april 2018 | Praktijk

Begunstigend lid PUURkleur, de Nederlandse importeur van de decoratieve producten van de Italiaanse leverancier Giorgio Graesan, introduceert Muro Naturale. Dat is een natuurlijke, matte, pleister welke in slechts één laag wordt aangebracht.

lees meer

StoneTech & Partners event

door: Webbeheer
3 april 2018 | Relatiebeheer

Op 25 mei 2018 houdt begunstigend lid StoneTech ter ere van haar 25-jarig jubileum open huis in Zeist. U bent van harte uitgenodigd om dit feest mee te vieren.

lees meer

Wat u moet weten over de nieuwe privacywet

door: Gert van der Meulen
29 maart 2018 | Management

De AVG, oftewel de Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook bekend onder de Engelse afkorting GDPR, geldt voor elke ondernemer of organisatie die te maken heeft met persoonsgegevens. Elke naam van uw klant is al een persoonsgegeven. Deze nieuwe wet moet u dus gaan naleven. Waar moet u op gaan letten?

lees meer

Goede vrijdag verplichte vrije dag of niet?

door: Gert van der Meulen
22 maart 2018 | Personeel

Hoe zit het ook alweer? Op 30 maart 2018 is het Goede Vrijdag. Zowel lagere als hogere scholen, overheidsinstellingen en gemeente- en provinciehuizen zijn gesloten. Maar is Goede Vrijdag voor werknemers in de afbouw en natuursteen ook een verplichte vrije dag of niet?

lees meer

Internet biedt kansen, maar wat zijn de risico's?

door: Webbeheer
1 maart 2018 | Management

Als vakman werkt u vooral op locatie, maar ook voor u zijn de computer, e-mail en het internet niet meer weg te denken uit uw bedrijfsvoering. Maar wat gebeurt er als uw computers worden getroffen door gijzelsoftware (ransomware) of als er privacygevoelige gegevens op straat komen te liggen?

lees meer

Drama in de rechtbank

door: Ingeborg van Leusden
28 februari 2018 | Praktijk

Daar waar ik normaal gesproken midden- en kleinbedrijven bijsta, kwam er nu een particulier op mijn pad met een behoorlijk probleem.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid