NOA Menu

NOA Kenniscentrum

10e Editie Dag van de Bouw

door: Erica van Aken
| Marketing Relatiebeheer

Campagnebeeld Dag BouwOp zaterdag 13 juni 2015 wordt alweer de 10e editie van de Dag van de Bouw georganiseerd. De Dag van de Bouw is in de loop der jaren uitgegroeid tot een behoorlijk publieksevenement in Nederland. Het is een initiatief van Bouwend Nederland, waar inmiddels honderden bouw- en infrabedrijven aan meedoen.

Ook als afbouwer kunt u bijdragen aan de Dag van de Bouw. Bespreek met de aannemer, waarmee u samenwerkt, hoe u op een mooi project kunt meewerken aan de promotie ervan. Want tijdens de Dag van de Bouw openen allerlei bouwers hun bouwhekken voor geïnteresseerd publiek. In meerdere regio’s verspreid over heel Nederland vinden mensen het leuk om te komen kijken wat er allemaal gebeurt op een bouwlocatie.

Profileer uw bedrijf

Uw doel om deel te nemen kan zijn om contact met omwonenden en passanten te onderhouden, of om potentiële kopers uw werkzaamheden te laten zien. U kunt met deze open dag nieuwe gebruikersgroepen informeren.

Project aanmelden

Het succes hangt van verschillende factoren af. Uw aannemer (lid van Bouwend Nederland) moet het project aanmelden. Dit komt dan op de website www.dagvandebouw.nl te staan. Werkt u mee aan een groot project in aanbouw, dan kan dit grote groepen bezoekers aantrekken. Denk hier bijvoorbeeld aan een school, ziekenhuis, bank, etc.

Werk samen!

Als u op de dag zelf een goed verhaal over het project en uw werk kunt vertellen, boekt dit bewezen succes. Vraag daarom nu al of u uw aannemer kunt helpen tijdens de Dag van de Bouw. Samen kunt u dan uw vakmanschap profileren!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid