NOA Menu

NOA Kenniscentrum

10 jaar Strikocem Garant

door: Webbeheer
| Techniek

Niet-aflopende garantie op mortelsystemen

Strikolith Strikocem Garant

Begunstigend lid Strikolith biedt de mogelijkheid om geïsoleerde systemen met Strikotherm en ongeïsoleerde systemen met Strikocem te voorzien van een 10-jarige, niet-aflopende garantie. De mortels van Strikocem zijn de eerste cementgebonden mortels die onderbracht kunnen worden in een verzekerde garantie. Hiervoor zijn de mortels en systemen beproefd en kwalitatief goedgekeurd volgens normering NEN-EN 1015-21.  

Om de kwaliteit van Strikocem Garant naar het allerhoogste niveau te tillen, heeft Strikolith met een selectie- en beproevingsprocedure een aantal gecertificeerde stucadoorsbedrijven aan het concept gekoppeld. Deze bedrijven voldoen aan de Strikocem Garant Erkenningsregeling. De door Strikolith gecertificeerde stucadoorsbedrijven vindt u op hun website.

Voordelen Strikocem Garant voor de opdrachtgever

  • 10 jaar niet-aflopende garantie;
  • inclusief arbeids- en steigerkosten;
  • procesbewaking door een onafhankelijk controlebureau;
  •  ook bij faillissement van hoofdaannemer en/of applicateur.

Hoe werkt het?

Strikocem Garant start met een projectgebonden advies op maat. Het project moet worden uitgevoerd door een gecertificeerd Strikocem Garant bedrijf. Alle partijen conformeren zich aan het projectgebonden advies, ondersteund door 3 inspecties van het onafhankelijk controlebureau, Gevelsupport BV.

Kosten

Net als bij geïsoleerde Strikotherm systemen zijn er bij de Strikocem systemen twee typen kosten: verzekeringskosten en inspectiekosten. De verzekeringskosten bedragen 2,93% van de aanneemsom van het project. De inspectiekosten, minimaal 3 inspecties, zullen per project verschillen. Download voor meer informatie de Strikocem Garant Brochure en de Erkenningsregeling.

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid