NOA Menu

NOA Kenniscentrum

BpfBOUW bouwt stevig verder aan verantwoord beleggen

door: Frank Rohof
14 juni 2018 | Management

BpfBOUW, het pensioenfonds voor de bouw, vindt het belangrijk dat de pensioenpremies die werkgevers en deelnemers elke maand afdragen op een verantwoorde manier worden belegd. Daarom kijken de vermogensbeheerders van het fonds al een aantal jaren verder dan alleen naar rendementen, risico’s en kosten.

lees meer

Gipsplaten houden zich prima na lekkage

door: Armand Landman
12 juni 2018 | Techniek

Lekkage in een pas verbouwd winkelpand. Het leidt tot scheuren en vlekken in het spiksplinternieuwe gipskartonplaten plafond. Een schilderbeurt is sowieso nodig, maar kunnen de platen wel blijven zitten? Het Technisch Bureau Afbouw (TBA) geeft advies.

lees meer

“Het is niet ons geld. Het is van de deelnemers”

door: Armand Landman
12 juni 2018 | Management

Werkgevers en werknemers staan regelmatig tegenover elkaar. Binnen het bestuur van pensioenfonds bpfBOUW is dat juist niet zo. Twee dames passen binnen het bestuur op het appeltje voor de dorst van de bouw: Regina Schoutsen namens NOA en Mieke van Veldhuizen namens werknemers.

lees meer

Controleer of uw systemen veilig zijn

door: Armand Landman
3 mei 2018 | Administratie

Als afbouwer houdt u zich het liefste bezig met uw vak: het afbouwen van woningen en kantoorpanden. Zaken als IT-beheer zijn voor u een noodzakelijk kwaad. Reden voor veel ondernemers om dat uit te besteden.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid